U jednoj ruci prsten, a u drugoj pištolj: Došao da zaprosi devojku, ovakav odgovor nije očekivao

Bio je spreman za oba ishoda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/yanalya

Dvadesetčetvorogodišnja Pakistanka Majra Zulfikar ubijena je u bazenu kuće u gradu Lahoreu, u koji se vratila po završetku studija.

Majra je do pre nekoliko meseci studirala u Velikoj Britaniji i u Lahore je stigla na venčanje prijatelja. Tamo je napravila fatalnu grešku kada je rešila da ostane u gradu u kojem se i rodila, piše Sky news.

Majru su upoznala dva sugrađanina koja su se zaljubila u nju. Jedan od njih, navalentniji muškarac pokušavao je da je nagovori na brak, ali ga je ona odbijala.

Poslednji put kada ga je videla pre fatalne noći tokom koje je izgubila život, došao je držeći u jednoj ruci prsten, a u drugoj pištolj. Oružje joj nije pokazao, ali kada mu je rekla ‘ne” nakon što je videla prsten, izvadio je pištolj i rekao da će nagrabusiti zbog odbijanja.

Majra Zulfikar (24) ubijena je nakon što je odbila da uđe u brak sa sugrađaninom, Foto: Facebook printscreen/MayraZulfiqar

Nekoliko dana kasnije posle pretnji, taj muškarac je, kako se nezvanično saznaje, unajmio ubicu da je likvidira što je on i učinio.

Majru je pronašao uplakani otac koji je zvao strica da mu pomogne oko obaveštavanja policije i organizacije sahrane.

– Policija je uspela da pronađe dva muškarca za koje se sumnja da su učestvovali u ubistvu Majre Zulfikar. Pored žrtve je pronađen njen telefon koji nam je pomogao u istrazi – rečeno je iz policije u Lahoreu.

Vladimir se zaljubio u KUMICU, pa se zbog nje razveo: Kad ju je zaprosio, otkrio je NAJSTRAŠNIJU tajnu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar