Vladimir se zaljubio u KUMICU, pa se zbog nje razveo: Kad ju je zaprosio, otkrio je NAJSTRAŠNIJU tajnu

Ni na kraj pameti mu nije bilo da će saznati ovako nešto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: unian.ua printscreen

Ukrajinac Vladimir Molotko (38) morao je da napravi rusvaj u familiji kako bi saznao najveću tajnu koja se od njega krila celog života.

Vladimir je bio srećno oženjen Ladom kada je početkom prošle godine saznao da su se njegovi kumovi vratili posle 25 godina iz Sjedinjenih Američkih Država. Sa roditeljima i ženom otišao je da ih poseti u Čerkasi, prenosi portal Unian.

Prevario ženu sa devojkom, a onda i nju oženio: Obe ga prijavile, pa policija donela NEZAPAMĆENU odluku

Kako kumicu Polinu (32) nije video bukvalno od detinjstva nije ni znao da će mu srce “ludo zaigrati” kad se bude pozdravio s njom. Što je najinteresantnije, i kod Poline se desila ista stvar, otkrio je Vladimir na Fejsbuku.

Posle dve nedelje ponovo su se svi videli, samo što je Vladimir namerno uspeo da ženu Ladu ubedi da ostane kući. Sa Polinom se potpuno zbližio i oni su u roku od nekoliko nedelja otpočeli aferu. Zbog ljubavi sa Polinom, Vladimir je napravio naizgled nezamisliv korak – rešio je da stavi tačku na skladan brak sa Ladom.

Roditelji su bili u potpunom šoku, a šta tek reći kako su se osećali kada su saznali da je u vezi sa ćerkom njihovih venčanih kumova!? Odnos između starih kumova potpuno je i nepovratno narušen, ali se Vladimir i Polina nisu ni osvrtali na to.

Iznajmili su stan u Kijevu, Vladimir je krajem prošle godine zaprosio Polinu. Nekoliko dana posle najlepšeg momenta u njihovoj vezi, Polina mu je u jednom usputnom razgovoru otkrila najveću tajnu. Vladimir, naime, nije ni znao da je on usvojen kao beba!

Polina je za to saznala od roditelja kada su se vratili iz SAD i kada su joj pričali o Molotkovima i istoriji odnosa sa njima. Vladimir se zbog novih informacija o svom životu vratio kući da popriča s ocem i majkom. To veče zauvek će mu ostati urezano u sećanje jer su oni potvrdili tu priču, piše Unian.

Bez obzira na sve, on je rešio da nastavi sa životom praveći se kao da se ništa nije dogodilo. Štaviše, kumica Polina je već u drugom stanju.

Živi sa bivšim i novim mužem pod istim krovom: Svi podižu decu, a kad se pogase svetla imaju OVAJ dogovor

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar