Lepotom OČARALA Jugoslaviju: Glumila ćerku Milene Dravić, nestala sa scene, a danas PLENI izgledom (FOTO)

Nakon što je napravila pravi “bum” na srpskoj filmskog sceni, Ana se povukla sa filmskog platna, a svoje mesto pronašla je u pozorištu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Film “Nije lako sa muškarcima” predstavlja jedno od najhumorističnijih ostvarenja domaće kinematografije, a i 36 godina nakon njegove premijere u njemu i dalje uživaju sve generacije. Svakome ko ga je barem jednom pogledao, za oko je zapala lepa Ana Simić, jedna od tri ćerke Gordane, koju tumači legendarna Milena Dravić.

Nakon što je napravila pravi “bum” na srpskoj filmskog sceni, Ana se povukla sa filmskog platna, a svoje mesto pronašla je u pozorištu. Jednom prilikom, ona je otkrila detalje na audiciji za ovu pravu “žensku priču”:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pomislim često koliko sam imala sreće da radim taj film. Opet, bila je slučajnost, bila sam debitant. Imala sam pre toga malu epizodu u “Tesnoj koži”, odakle su me nagovorili da idem na Akademiju, to nisam uopšte planirala. Onda se desio film “Nije lako sa muškarcima”, a to je bio prvi film Miše Vukobratovića. To su takođe bile prve uloge Branke Katić i Dubravke Mijatović – rekla je Ana jednom prilikom i opisala kako je izgledao trenutak kada je dobila ovu ulogu, ali je otkrila i da je zbog toga umalo bila izbačena sa Fakulteta dramskih umestnosti.

– Imala sam osamnaest godina i bila druga godina FDU, na klasi profesora Minje Dedića. Bilo je vrlo čupavo da snimam, jer je on bio poznat po tome da ne daje studentima, dok ne diplomiraju, da rade. On je iz novina saznao da sam tog leta snimala. Kada sam došla na fakultet bilo je vrlo opasno, naravno oprostio mi je jer me je voleo. Sa druge strane to je pripisao mojim godinama pošto sam sa 16 godina upisala Akademiju – izjavila je ona.

Foto: Printscreen/Youtube

– Bila sam posle tog filma razmažena glumica, ne uobražena. Pošto je taj film imao standard u svakom smislu, bio je pristojan i urađen tačno u svakom smislu. Težila sam onda da svaki naredni mora da bude u tom pravcu – rekla je Ana, koju je publika mogla da gleda i u “Boljem životu” i “Čarlstonu za Ognjenku”.

– Zato sam malo odbijala filmove, mislim malo kada kažem. Sedam projekata sam odbila. Iz nekih raznih razloga, koji su meni u tom momentu bili bitni. Onda sam u Pozorištu na Terazijama nastavila da igram, a i danas igram – objasnila je ona.

Foto: Printscreen/Youtube
Foto: Printscreen

Prema njenim rečima za savršen fizički izgled u 55. godini krive su konstantne probe koje ima u pozorištu. Posvećena je privatnom životu i svaki slobodan trenutak koristi kako bi ga provela sa prodicom, a danas ima 55 godina.

Obožavali ste da gledate KULTNU seriju “Bolji život”, a niko nije primetio ovu veliku GREŠKU 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar