Mučni detalji IŽIVLJAVANJA nad devojčicom u Splitu: “Ili ćeš biti sa mnom, ili s njim, ili obojicom”

Za samo nekoliko minuta dečko je od reči poput "omiljena si mi devojka u kraju" došao do ozbiljnih pretnji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Policijski službenici u Splitu završili su istragu koja se vodila protiv dvojice mladića (19) koji su zatočili devojčicu i seksualno je zlostavljali. Nakon ispitivanja na Županijskom sudu istražni sudija je mladićima odredio zadržavanje.

Devojčica je policijskim službama rekla ime i prezime jednog silovatelja kog kaže da poznaje iz kraja u kom živi, dok je drugom znala samo ime. Ona se 19. maja nešto pre 19 sati našla sa drugaricom u blizini jedne škole u Splitu. Njih dve su se zajedno uputile niz ulicu kada su naletele na dvojicu mladića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U trenutku kada su se njih dve približile mladićima, jedan od njih koga devojčica dobro poznaje sprečavao ju je da prođe ulicom i neprestano pozivao da idu na neko mesto. Za samo nekoliko minuta dečko je od reči poput “omiljena si mi devojka u kraju” došao do ozbiljnih pretnji.

Devojčica je nevoljno pristala da krene sa njim, samo ukoliko sa njom krene i njena drugarica. Kada su sve četvoro ušli u prizemlje jedne zgrade, mladić je devojčicu odgurnuo u lift, dok je njenoj drugarici onemogućio da krene sa njima.

Oni su se liftom popeli na vrh zgrade i primorali devojčicu da izađe na krov. Nakon toga, oni su zaključali vrata, a devojčica koja još nije napunila 15 godina ostaje sama sa njima, bez ikakvih mogućnosti da siđe.

Obojica joj upućuju aluzije na seksualni odnos, što dovodi i do njihovog predloga: “Ili ćeš biti sa mnom, ili s njim, ili obojicom”.

Ona se branila i bežala od njih, ali mladići su bili jači od nje. To maltretiranje i seksualno zlostavljanje trajali su skoro 2 sata.

Kada je dečak koga ona poznaje od ranije svojom snagom pribio uz zid i počeo na silu da je ljubi, ona se naglo otrgnula, ali nažalost nije imala gde da pobegne. On je tada ponovo zaključao vrata, a njegov drug ostao je sa druge strane brave. On je tada napastvovao devojčicu i dodirivao je po intimnim delovima tela.

Još nije poznato kako je devojčicin brat saznao šta se dešava sa devojčicom, jer ju je upravo on spasao, mada mediji pretpostavljaju da ga je pozvala drugarica koja je ostala u prizemlju zgrade, piše Jutarnji list.

Policija je uzela materijalne tragove od napadača i žrtve, a devojčica je zadobila ogrebotine na podlaktici, leđima i na butini. Ovo krivično delo policiji je prijavila devojčičina majka kad je 15-godišnjakinja došla kući nakon užasne traume koju je preživela.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar