Teodora Džehverović otkrila da li planira VENČANJE sa Ninom i dodala: Priznajem javno da sam LJUBOMORNA

Pevačica otvorila dušu o svojoj intimi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Teodora Džehverović već neko vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a sada je otkrila i kako im je u vezi, te da li planiraju svadbu uskoro.

-Priznajem javno da sam ljubomorna, ali u tome naravno ne preterujem. Ne volim odnose gde je to prenaglašeno, ali naravno da umem i da pokažem ako mi nešto ne odgovara. Mi svakodnevno radimo na našem odnosu. Svakome bih poželela da ima odnos kakav mi imamo. Što bi se reklo, kao da smo sto godina zajedno, prijatelji i partneri. Smatram da je još uvek rano da bismo stali na “ludi kamen” ili planirali decu. Potrebne su dve do tri godine kako bismo započeli nešto ozbiljnije od ovoga što imamo – rekla je ona za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Istakla je i to da joj je porodica na prvom mestu i da za praznike nikada ne radi.

-Nikada do sada nisam radila za praznike. Negde mislim da to treba da se ispoštuje. Treba da smo u toplom domu sa svojom porodicom – kaže Teodora.

Ona je veoma aktivna i na TikToku.

-Iako deluje lako, naporno mi je da se tamo aktiviram. Prezanimljivi su mi neki klipovi, ali isto tako ima i dosta gluposti. Ja lično više volim Instagram – priznala je ona za pomenuti medij.

Teodora Džehverović ŠOKIRALA stajlingom u emisiji: Došla sam u pidžami, jer sam sve POTROŠILA



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar