Jovana Preković pokorila Evropu: Srpska karatistkinja napada medalju i u Tokiju!

Njen trener Roksanda Atanasov, ističe da nema mnogo vremena za slavlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube / B92

Srpska karatistkinja, Jovana Preković, osvojila je titulu prvaka Evrope na šampionatu u Poreču.

Srpkinji je ovo druga titula prvaka Evrope u karijeri i nema sumnje da će biti jedan od aduta na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju gde će pokušati da ispiše istoriju srpskog karatea.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prezadovoljna sam i veoma srećna što sam zablistala kada je bilo najpotrebnije pa se tako danas u Poreču slušala naša himna. Sledeća stanica je Tokio gde ćemo na Olimpijskim igrama dati sve, ali baš sve od sebe da još jednom obradujem naciju, rekla je Jovana Preković.

Njen trener Roksanda Atanasov, ističe da nema mnogo vremena za slavlje.

– Nemam šta da dodam, u poslednjih mesec dana osvojile smo zlatne medalje na dve Premijer lige i sada na prvenstvu Evrope. Idemo pravim putem i od sada sve naše misli su usmerene ka Tokiju, nema vremena za slavlja i euforiju, idemo u našu salu, u naš Aranđelovac da još više treniramo i da u Tokiju pokažemo ko smo. Hvala svima na podršci, danas je sa nama bio i Ministar sporta gospodin Vanja Udovičić koji nam je mnogo pomagao tokom čitavog kvalifikacionog ciklusa koji traje evo 3 godine, hvala Olimpijskom komitetu Srbije, Opštini Aranđelovac, Kompaniji Pestan i naravno Karate federaciji Srbije, izjavila je Roksanda Atanasov.

Serija odluke na petoparcu: Titula Beograđanima ili Pazarcima! (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar