Gračac i Donji Lapac najveći prioriteti 30. maja: Boris Milošević poslao jasnu poruku

Pravo glasa imaju svi raseljeni Srbi koji imaju lične karte sa prebivalištem na teritoriji Republike Hrvatske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/MIRO LELAS

SDSS je veoma zadovoljan rezultatima postignutim na lokalnim izborima 16.maja. SDSS je dokazao da je jedina politička opcija Srba u Hrvatskoj koja može da artikuliše potrebe i da nastavi borbu da se zagarantovana prava Srbima poštuju u svim sredinama Republike Hrvatske.

– Rezultat u prvom krugu od 10 izabranih dožupana iz naših redova, 13 načelnika opština kao i 16 zamenika načelnika je impozantan rezultat pogotovo za manjinsku stranku. SDSS je dokazao da vodi ispravnu politiku i da je na terenu uz pripadnike našeg naroda o čemu najbolje svedoče rezultati ovih lokalnih izbora – ističe potpredsednik Vlade RH Boris Milošević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Apsolutni prioritet svih organizacija SDSS širom Republike Hrvatske biće podrška našim ljudima u Gračacu i Donjem Lapcu gde se 30. maja održava drugi krug izbora za načelnike ovih opština. Pokazalo se da kada imamo naše ljude na lokalu da mnogo lakše realizujemo naše politike i rešavamo probleme svih građana. Moramo pobediti i u Gračacu i u Donjem Lapcu kako bi uspeli da ispunimo sve što smo obećali našim biračima. Niko kao SDSS ne osjeća probleme ljudi koji žive u seoskim sredinama na teritoriji ovih opština – rekao je Milošević.

Potpredsednica SDSS i saborska zastupnica Dragana Jeckov je istakla da su rezultati na istoku veoma dobri ali da SDSS nastavlja da radi jer nas ocekuje i drugi krug ali i dopunski izbori koji su prilika da se poveca broj mandata na opštinskom i regionalnom nivou. Dragana Jeckov poziva birače da se odazovu u drugom krugu i da iskoriste svoje glasačko pravo 30.maja.

– Naši glasači treba da izađu i glasaju jer su prošla vremena kada su Srbi ostajali po strani kada se odlučuje o našoj budućnosti – poručila je potpredsednica Jeckov.

Izbori u Republici Hrvatskoj su 30.maja i pravo glasa imaju svi raseljeni Srbi koji imaju lične karte sa prebivalištem na teritoriji Republike Hrvatske.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar