Povećajte svoje samopouzdanje i postanite KRALJICA UŽITKA uz ovih 7 saveta

Skoncentrišite se, možete vi to

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dmitry Tsvetkov / Alamy / Alamy / Profimedia

Mnogo devojaka i žena ima problem sa samopouzdanjem.

I to utiče na sve sfere života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pa i na seksualne odnose.

Kada neko ima problem ove vrste, teško da tek tako može da se prepusti uživanju.

Srećom, postoji nekoliko trikova da sve nesigurnosti gurnete u drugi plan.

Ne razmišljajte
Dešava se sledeći scenario tokom seksa: Odjednom postajete nervozni, brinete o tome kako vam izgledaju grudi i stomak, ili čak već za vreme ljubljenja razmišljate kako ćete se snaći u narednoj fazi. Rešite se tih misli i jednostavno uživajte u svakom trenutku.

Foto: Freepik/gpointstudio

Počnite sa lakšim izazovima
Jedan od načina da postanete samouvereni u krevetu jeste prevazilaženje straha. Odaberite nešto što ćete lako “ostvariti” u seksu. Kada budete znači da vas očekuje cilj koji možete da dostignete, nestaće i strah.

Podelite sa njim svoje želje i sumnje
I žene i muškarci mogu da se osete nesigurnim za vreme seksualne aktivnosti. Slobodno recite drugoj strani šta vas muči i ne odustajte ako dođe do prvih znakova nerazumevanja.

Foto: Freepik/gpointstudio

Ne stidite se golotinje
Probajte da što više stvari radite nagi, kako biste prihvatili svoje telo. Kada nagost prihvatite kao sasvim normalnu stvar, nećete se osećati neprijatno kada sledeći put pred partnerom ostanete bez odeće. Zajednička tuširanja i masaže mogu da pomognu u tom procesu.

Ne brinite o veličinama
Muškarci najviše brinu o veličini svog polnog organa, a žene o veličini svojih grudi. I pored sumnji, najveći broj pripadnika oba pola zadovoljava prosečne vrednosti. Ali ako vam smetnje na ovom polju predstavljaju najveću kočnicu, upoznavanje sa iskustvima ljudi sa sličnim problemima može da bude od velike koristi.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Posmatrajte seks kao zabavu
I u seksu može da nešto krene naopako, vi ili vaš partner možete da udarite glavu, ugrizete se za jezik ili da napravite neki čudan zvuk. Sve ovo možete da ignorišite, ali i da se smejete tome.

Neka seks bude još zabavniji
Seksualne igračke čine seks zanimljivijim. Ali ako odabere prave, odnosno one koje odgovaraju vašim potrebama. Možete upotrebiti i razne kostime i igranja uloga koje pojačavaju seksualno uživanje.

Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar