7 pokazatelja da je vaš partner NESIGURAN u vezi i da vam ne veruje

Možda je samo faza, ali nikome ne bi bilo prijatno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Osećaj nesigurnosti i nepoverenja u vezi nije neuobičajena pojava.

Međutim,  zabrinjavajuće je kada ta nesigurnost postane izuzetno teška za podnošenje.

Bitno je da prepoznate da li je vaš partner zaista nesiguran ili samo prolazi kroz neku životnu fazu.

Jedan od znakova zdrave veze je da se oba partnera osećaju sigurno. Nesigurnost u vezi ne samo da će ometati vašu vezu, već će ostaviti trag i na vas kao individuu.

Foto/Freepik.com/teksomolika

Osećaj nesigurnosti može da izmeni ono kako vi gledate na stvari u vašoj vezi, što čini da se osećate tužno ili čak depresivno, piše Pink Villa, a prenosi portal 24sata.

Osoba se oseća nesigurno kada misli da u vezi nešto nije u redu, ali ponekad i zbog niskog samopouzdanja i nedostatka poverenja ima ovaj problem.

Ovo su pokazatelji da je vaš partner nesiguran u vezi:

Foto/Pexels.com/Vera Arsic

1. Ispituje vaše motive čak i kada radite sve što možete kako biste poboljšali stvari. Skoro nikada ne priznaje vaš trud.

2. Često vas optužuje za stvari koje nikada niste rekli ili učinili. Nikad ne pokušava da priča ​​sa vama i misli da imate skrivene namere.

3. Umesto da vas sluša i razume, više ga brine kako se odnosite prema njemu. Očekuje da znate kako se oseća čak i ako vam to iskaže rečima.

4. Osluškuje svaki telefonski poziv i čita poruke koje primate i stalno vas ispituje gde idete i šta radite. U vezi je sasvim u redu da se pokaže zabrinutost, ali da se vodi računa o svemu što radite je štetno za oba partnera.

Foto/Freepik/wavebreakmedia_micro

5. Kad ste u svađi, uvek pronađe način da iskrivi vaše reči i upotrebi ih protiv vas. Nekako uspeva da pronađe svu krivicu u vama, umesto da preuzme odgovornost za svoje postupke.

6. Postaje izuzetno ljubomoran kada se družite sa prijateljima, što dovodi do toga da se nervirate svaki put kad se osećate prisiljeno da morate da skratite vreme koje provodite sa drugima.

7. Smatra da ne cenite trud koji ulaže u vašu vezu. Ne bi trebalo da vas zabrinjava ako to ponekad napomene, ali ako to postaje neizostavni deo ponašanja vašeg partnera, verovatno je previše nesiguran da bi bio u vezi sa vama.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar