PRIZNALA SVE

Tara u velikoj ispovesti otkriva da će Nenadu RODITI DETE! Pričala i o njegovom stanu, dugovima, Miljani

Izbačena iz rijalitija, Nenadu uništila brak, ali veruje u srećnu ljubav sa reperom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Tara Simov je jedna od učesnica “Zadruge” koja je obeležila ovu sezonu popularnog rijalitija. Zbog agresivnog ponašanja i nepoštovanja pravila diskvalifikovana je iz rijalitija, zbog čega mora da plati odštetu “Pinku” od 50.000 evra, ali sa osmehom kuje planove za budućnost sa reperom koji je zbog nje ostavio suprugu Ivanu.

– Poludela sam kad se Nenad izlanuo da se nismo čuvali dok smo imali seks. Da sam zatrudnela, rodila bih bebu bez razmišljanja. Prošla sam svašta, završila sam sa izlascima i ludovanjem, proradio mi je majčinski instinkt. I Nenad jedva čeka da rodim dete i da postane otac, jer mu je to najveća želja – kaže Tara na početku razgovora za Hit i dodaje da joj je porodica sada prioritet:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Želim brak, porodicu, bebu, ne treba mi klinačka veza. Imam mlađeg brata i sestru, umem s decom. Strpljiva sam za šetnje, trotinet, bicikl, monopol, padanje, plakanje… Tačno mi je vreme da dobijem dete.

Njena zabranjena ljubav sa reperom prikovala je publiku uz male ekrane. Dok je Ša govorio da voli svoju dojučerašnju ženu Ivanu najviše na svetu, Tari je pravio ljubomorne scene kad god bi prišla drugom muškarcu. I kad su svi shvatili da se između njih dvoje rađaju emocije, Aleksić je pokušao da ih prikrije, sve dok nije saznao da ga je žena napolju ostavila.

– Nenad je nedavno priznao da se zaljubio u mene čim me je ugledao! I on je mene odmah fizički privukao, a oduševilo me je što je lud, harizmatičan, pozitivan, nasmejan. Sve ono što svakom muškarcu fali, Nenad ima. Divan je i pažljiv, jedino što se lako razbesni, kao i ja. Dok nismo priznali da smo u vezi, tajno smo se dodirivali ispod pokrivača, ali nije bilo ništa više od toga. Koristili smo neke svoje šifre: “jedan” je značilo da ga samo seksualno privlačim, “dvojka” da su uključene emocije. Zato smo stalno jedno drugom govorili: “Dvojka si.” U početku nisam znala šta misli i šta želi od mene. Jedan dan ga ne zanimam, drugi dan bi da me ženi… Sredinom januara mi je otvoreno rekao da je zaljubljen u mene. Ispitivala sam ga šta oseća, insistirala sam da mi kaže. Rekao je da se zaljubio. Tada mi je sve bilo jasno. Prvi put smo se poljubili 25. februara, a vezu smo ozvaničili 10. marta – otkriva rijaliti zvezda.

Međutim, toj bajci ubrzo je došao kraj. Ša i ona su počeli svakodnevno da se svađaju i prave ljubomorne scene, zbog kojih je reper nekoliko puta pokušao da pobegne iz “Zadruge”, ali se svaki put vraćao. Svađe su prešle i u fizičko nasilje, pa je Tara u nekoliko navrata udarala, šutirala i davila svog voljenog.

– U jednom trenutku sam postala svesna da se napolju sve zna i da smo naje*ali. Uhvatila me je panika i rekla sam istinu o nama, krijući to od Nenada! Bila sam sebična i gledala svoje dupe. Mislila sam da će me to sve usrećiti, ali upala sam u depresiju. U glavi sam stalno premotavala “Zadrugu”, moj život i sve što se izdešavalo. Postala sam anksiozna i bila sam skroz polupana. Od neke zaljubljenosti odjednom je sve postalo ozbiljno: naša veza, njegov razvod… Plašilo me je sve to i izgubila sam razum! Počela sam da se ponašam neartikulisano, kao neka šizofrena ludača. Tri meseca sam bila tako izgubljena. Udarala sam Nenada iz nemoći! Pre svega ovoga nisam se tako ponašala, ali “Zadruga” je probudila bes u meni. Sada, kada gledam klipove na kojima sam agresivna, pomislim: “Jel’ ovo realno? Zašto sam ovo radila?” Ja sam veoma impulsivna i ako osetim opasnost, odmah napadam – objašnjava starleta svoje psihičko stanje.

Foto: Printscreen/Youtube

Na pitanje zbog čega je u noći u kojoj je sve polupala u “Zadruzi” napadala Miljanu Kulić i da li je zaista želela da se ubije, kao što je govorila, Tara odgovara:

– Znala sam da Miljanu mogu najlakše da isprovociram. Nikad nisam razmišljala o samoubistvu do “Zadruge 4”! Tamo sam pretila da ću da prerežem vene, jer sam pretpostavila da će me pustiti kući ako se povredim. To je bio krik za pomoć! Imam problem sa kontrolom besa, i u ljubavi i u prijateljstvu. Planem i burno odreagujem, a onda mi se posle 15 minuta vrati svest i pomislim: “Jao, Bože, šta sam to uradila.” Ne umem to odmah da priznam, nego prebacujem krivicu na druge ljude. Guram probleme pod tepih. Momenat slabosti ne mogu da kontrolišem, ali mogu neke stvari, kao što je to da ne povredim osobu koju volim! Recimo, dok sam bacala sudove po kući, setila sam se da Marko Đedović voli tursku kafu i dobacila sam mu: “Neću da ti diram džezvu.”

S Nenadom se dogovorila da se po izlasku iz rijalitija useli u njegov stan na Novom Beogradu. Reper je u nekoliko navrata javno molio svog brata Predraga Aleksića da se čuje sa Tarom i smesti je. Međutim, do toga ipak nije došlo.

Foto: Youtube/Printscreen

– Pisala sam njegovima i nisu mi odgovorili na poruke, niti su me pozvali. Pretpostavljam da me ne vole zbog ponašanja u rijalitiju. Zabrinuta sam zbog toga, ali verujem da će se to rešiti. Gde god da su ključevi Nenadovog stana, nek ostanu tamo. To nije moj stan, već njegov, a on mi nije muž. Naravno, biće uskoro! Za sada nemam nikakva prava da baratam njegovim ključevima, parama, niti tražim da me neko smesti u njegov stan. Ne želim milostinju. Što se tiče toga gde ćemo Nenad i ja započeti zajednički život, svejedno mi je! Možda se preselimo u Grčku! Spakovaćemo tri kofera i ćao. Dovoljno mi je more i plaža, a mogu da živim na hlebu i puteru – priča Tara.

Pored toga što planira da je useli u stan u kojem je živeo sa ženom, Ša je obećao da će vratiti Tarin dug od 50.000 evra Pinku. Ali Tara neće ni da čuje za to:

– Ne dolazi u obzir! Ne bih nikome dozvolila da vraća moje dugove. Ma, od tate neću da uzmem novac, a ne od Nenada. I kada budemo živeli zajedno, ja ću zarađivati za sebe. Kada sam bila klinka od 16 godina dešavalo mi se da sam s dečkom na piću i da odem do toaleta i na kvarno platim račun. Takva sam.



Izvor: Objektiv.rs, Hit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar