39 golova i 18 asistencija na 33 meča za kadete: I vreme je bilo da debituje za Partizan, on presrećan!

Zamenio je Miloša Jojića u 80. minutu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Aleksandar Stanojević juče je u utakmici protiv Voždovca u 37. kolu Superlige Srbije odlučio da pruži šansu Samedu Baždaru da debituje za seniorski tim.

Kapiten kadetske selekcije je za svoj uzrast ove sezone dao čak 39 golova uz 18 asistencija na 33 meča, pa je jasno o kakvom se talentu radi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije krio sreću zbog debija za Partizan.

– Presrećan sam zbog ovog dana, za ovo sam živeo, za ovo sam radio tolike godine. Neću stati na ovome, idemo dalje. Cela ekipa mi je čestitala u svlačionici, što me nije iznenadilo, jer uvek pružaju podršku mladim igračima. Rekli su mi “samo lagano mali, doći će sve na svoje” – kaže Baždar.

Odradio je zimske pripreme sa prvim timom u Antaliji.

– To mi je mnogo pomoglo. Teži su treninzi, igrači su dosta spremniji, samim tim moraš da se prilagođavaš timu. Dosta sam napredovao tim treninzima i utakmicama, sve je bolje i bolje.

Njegov debi prokomentarisao je i trener Stanojević.

– Bio je na pripremama, debitovao je, sad od njega sve zavisi, kao i od svih ostalih. Ko zasluži, igra u tom trenutku, to je to. U nedelju (danas) trening, u ponedeljak idemo za Lučane, još ta utakmica pa finale kupa – najavio je Stanojević završni raspored crno-belih.

Crno-beli sa pola gasa protiv Voždovca: Majstorija Natha, debitovao Baždar sa nepunih 17 godina! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar