Otac i majka plakali zbog nestale bebe, a onda se dogodio OBRT kakav niko nije mogao ni da zamisli

Telo bebe pronađeno je u šumi izvan grada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Caleb Whisnand

Kejleb Visnend (32) iz Alabame optužen je za ubistvo svoje bebe stare pet nedelja, čije je telo pronađeno u šumi.

Da stvar bude još više zaprepašćujuća, Kejleb je apelovao na policiju da pruži maksimum u pronalaženju “nestale” bebe i molio je sve one koji znaju nešto u vezi sa tim, da kontaktiraju porodicu ili policiju.

Samo nekoliko sati pre nego što je uhapšen, sa svojom surpugom Angelom Gardner održao je konferenciju za medije ispred policijske stanice.

Šerif okruga Montgomeri saopštio je da je policija kasno u sredu pronašla ostatke novorođenčeta nedaleko od mesta Laundes u Alabami, dva dana nakon što su roditelji prijavili nestanak, prenose američki mediji.

Nije saopšteno kako je beba stradala, ali na osnovu dokaza koji su prikupljeni, policija je ubeđena da je ubistvo počinio bebin otac Kejleb, koji je sa ucveljenom majkom molio da im se pronađe dete, ali to je, po svoj prilici, bila gluma.

Tatjana tvrdi da joj je doktor UPROPASTIO ŽIVOT: Zbog onoga što se dogodilo mnogi će staviti prst na čelo

Angela Gardner, Kenetova supruga i majka ubijene bebe, nije optužena, niti se sumnjiči za smrt sina, a policiji je rekla da je dete poslednji put viđeno sa ocem pre nego što je nestalo.

– Naš sin je bio sa suprugom neposredno pre nestanka. Kejleb je došao kući sav usplahiren i uplakan rekao da je beba nestala kada je svratio na benzinsku pumpu da sipa gorivo, donosno u trenucima dok je plaćao – navela je Angela.

Kejleb je uhapšen u sredu, Foto: Montgomery County Sheriff’s Office

Međutim, Agencija za sprovođenje zakona Alabame prema izveštajima istrage, tvdi da je beba poslednji put viđena u subotu u 21.00, a policija tek treba da utvrdi i razjasni ova neslaganja u satnicama.

Navodi se takođe da je osumnjičeni otac ubio, a potom sahranio bebu 30 kilometara jugozapadno od benzinske pumpe u Montgomeriju.

Kejleb je već bio hapšen i optuživan za posedovanje opojnih droga, kao i posedovanje pribora za narkotike u junu 2020. godine.

Dok se venčavao sa ženom svog života, majka mu je otkrila TAJNU od koje se nikad neće oporaviti



Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar