Zaboravite sve što ste čuli o Đanijevom skandalu: Komšija Mile za Objektiv otkriva pravu istinu o Ćurčiću

Neverovatna priča dogodila se u četvrtak ujutru u Besnom Foku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/Starsport

U noći između srede i četvrtka desile su se veoma interesantne i nemile scene u Besnom Foku, gde živi legendarni napadač Partizana, Boltona i Kristal Palasa Saša Đani Ćurčić.

On je, prema navodima beogradskih medija, napao svog komšiju Mileta Miljkovića, i navodno je pred njim vadio nož, a onda mu i probušio sve gume na automobilu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, kao i skoro uvek, istina je “tamo negde”, odnosno ovog puta, istina je malo prenaglašena.

Novinar Objektiva pronašao je Miljkovića, koji je bio ljubazan da se javi i razjasni sve što se dešavalo:

– Nije bilo baš tako kako su navodili u pojedinim medijima. Popio je verovatno malo više, prevrtao je kontejnere, pravio buku, ali niti mi je pretio, niti je bilo kakav nož vadio. Ja sam krenuo na posao, izašao sam da ga smirim, posle su mi rekli da mi je izbušio gume, čime – ne znam, da li je bio nož, šrafciger, video sam samo rupe… Nije trebalo ovako daleko da ode, ja ga nisam ni prijavio, mi smo drugari ceo život se znamo, ali neko je pozvao policiju. Đani je ušao u kola, nije ni tu bilo problema, priveden je, to je cela priča – istakao je za Objektiv Mile Miljković, komšija Saše Ćurčić koji je prisustvovao celoj situaciji.

Ostatak ove više nego interesantne priče možete da pročitate u štampanom izdanju Objektiva za 14. maj, koji je od ove večeri na vašim trafikama.

Piše: Žarko Sokić

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar