“Je li ovo uopšte dozvoljeno?”: HIT scena na Zvezdari, svi gledaju u PORUKU na kontejneru (FOTO)

Ubrzo nakon što je ovaj prizor ugledao svetlost dana, na internetu su počeli da se nižu komentari koji se kreću od poruka osude, do teranja inata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se nalazi nekoliko kontejnera za odlaganje smeća, a ništa ne bi bilo čudno da preko njih nije prelepljen natpis sa hit porukom.

Naime, u Kamenogorskoj ulici su se pojavili natpisi na kontejnerima sa upozoravajućom porukom u kojoj se opominju stanari okolnih zgrada da ne odlažu otpad, budući da je objekat, odnosno kontejner, pod video nadzorom!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Autori i potpisnik ovog urnebesnog obaveštenja jeste Zajednica stanara, a ubrzo nakon što je ovaj prizor ugledao svetlost dana, na internetu su počeli da se nižu komentari koji se kreću od poruka osude, do teranja inata.

– Idem da bacim đubre tamo skroz sa Ceraka – napisao je ironično jedan muškarac.

– Nekada su ljudi delili poslednje parče hleba sa drugima, a sada ni kantu za smeće ne dele sa komšijama – istakla je jedna korisnica Instagrama, a sa njom se složila i jedna žena koja se dobro zapitala ovom prilikom:

– Je li ovo uopšte dozvoljeno? Kontejneri stoje na javnoj površini i sluze za odlaganje smeća. Ako žele svoje neka ih kupe i natrpaju u ulaz i nema problema nikakvih – zaključila je ona oštro.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Možemo samo da naslućujemo šta je bio povod zbog kojeg su razbesnele komšije ostavile ovakvu poruku, ali jedno je sigurno – razbesneli su korisnike društvenih mreža.

Vozač iz Beograda zatekao ŠOK prizor na luksuznom automobilu: “Bahatih DŽUKELA ima koliko hoćeš” (FOTO) 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar