Đilasov kum “ČETNIČKA STARLETA”: Đorđevićev performans izazvao podsmeh – tviteraši ga UNIŠTILI (FOTO)

Osim što se bez imalo blama snimao dok je izvodio ovaj pevački performans, Đorđević je iskoristio priliku i da se uslika pored spomenika svom idolu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Objektiv.rs/Tamara Trajković, Printscreen/Twitter

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, koji je daleko poznatiji kao kum Dragana Đilasa, obreo se na Ravnoj gori i pohvalio svojim pohodom na to mesto fotografijama na Tviteru.

Đorđević je na putu do mesta stvaranja četničkog pokreta generala Draže Mihailovića, gde se tokom vikenda obeležavalo 80 godina od njegovog nastanka, pevao u svom automobilu nekada zabranjenu pesmu „Od Topole pa do Ravne gore”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osim što se bez imalo blama snimao dok je izvodio ovaj pevački performans, Đorđević je iskoristio priliku i da se uslika pored spomenika svom idolu.

– Na današnji dan 1941. godine, pre 80 godina, u srcu porobljene Evrope, na Ravnoj gori, general Dragoljub Mihailović pobio je barjak slobode i među prvima u Evropi započeo borbu protiv dva najveća zla tog vremena – nacizma i titoizma. Večna slava besmrtnom generalu! – napisao je Đorđević uz prateće fotografije.

Foto: Printscreen/Twitter

Zato što se iz petnih žila trudio da četnički pokret predstavi antifašističkim pandanom komunističkom pokretu, Đilasov kum se našao na meti žestokih prozivki tviteraša, koji su u ovakvom prenaglašenom nastupu videli njegovu samopromociju.

Oglasio se Sarapa nakon JEZIVIH namera Biljane Lukić: “Nisam šokiran, radi za Đilasa, to je DIRIGOVANO” 

U moru brutalnih reakcija na Đorđevićevo ravnogorsko putešestvije, posebno mu je zamereno što je na glavu stavio crnu kapu sa prepoznatljivim četničkim simbolom, kokardom, uz poruku da kape u toj boji jedino nose ustaše.

Zbog ovakvog usiljenog samoreklamerstva, jedni su ga prozvali „četničkom starletom”, dok su se drugi složili u tome da mu daleko bolje pristaje srkanje riblje čorbe, aludirajući na nedavni tekst Objektiva koji je Đorđevića uslikao kako usred dana u jednom beogradskom restoranu uživa u tradicionalnom ribljem specijalitetu.

Piše: G.M.

Ovu i ostale zanimljive priče čitajte u današnjem štampanom izdanju lista Objektiv

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar