Poznato zdravstveno stanje Marine Tucaković: Evo šta se desilo sa METASTAZAMA, a ovo su SAVETI lekara

Otkriveno kako se sada oseća i ko je uz nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Tekstopisac Marina Tucaković prošle nedelje je bila na kontroli na Onkološkoj klinici gde su joj lekari saopštiili da se metastaze polako povlače, piše Svet.

-Pluća se polako oporavljaju, terapija i lekovi koje uzima daju rezultata, a ono što je Marinu posebno usrećilo je informacija da skoro sve metastaze koje je imala na glavi su se povukle. Tokom lečenja pluća, ustanovljeno je da se tumor proširio, pa su lekari morali da biju bitku na više frontova. Bilo je pitanje samo šta je prioritet i šta prvo lečiti. Pored terapije koju su joj prepisali, hemioterapije koju je dobila, velikog udela su imali i melemi iz manastira i praafričkog drveta, tako da su sada prognoze bolje nego ikad. Savet lekara je i dalje mirovanje, izbegavanje stresova, čuvanje od korone pošto u ovoj fazi lečenja ne sme da se vakciniše – rekao je Marinin prijatelj za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: ATA images

-Sledećeg meseca će imati još jednu kontrolu gde će konzilijum odlučiti da li je potreban još jedan ciklus zračenja ili će drugim lekovima nastaviti lečenje – objasnio je izvor za Svet.

Kako je dodao ovaj Marinin prijatelj, ona je sada dosta spokojnija, a najteži period joj je bio iščekivanje prethodnih rezultata koji je trebalo da pokažu da li se stanje poboljšava ili je bolest uznapredovala. Naravno, velika podrška su joj sve vreme suprug Futa i sin Laća.

Bio je drugačiji! Marina Tucaković se pre Fute zabavljala sa OVIM pevačem, otkrila i kakav je u krevetuu



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar