Svi je znate kao Natašu iz “Žikine dinastije”: Krila je MRAČNU TAJNU, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Ova zvezda jugoslovenske kinematografije je obeležila mnoga filmska i televizijska ostvarenja, uključujući i "Bal na vodi" i "Jagode u grlu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Jedna od najlepših jugoslovenskih glumica Gala Videnović Aleksić proslavila se u ulozi Vesne iz filma „Jagode u grlu“, međutim, javnosti su malo poznati detalji iz njenog privatnog života. Ona je pre nekoliko godina otkrila tajnu sa snimanja koju gotovo niko nije znao.

Videnovićevu publika u najvećoj meri pamti po serijalu „Žikina dinastija“ i ulozi Ruskinje Nataše, a celu bivšu Jugoslaviju je fascinirala ulogom Ester u legendarnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njoj je u ovom filmskom ostvarenju partner bio Milan Štrljić, a jednom prilikom Gala je istakla da su joj intimne scene teško pale.

– Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna – rekla je ona pre nekoliko godina i istom prilikom istakla da do današnjeg dana nije pogledala film u celosti, budući da ga, kako je istakla, doživljava na vrlo emotivan način.

Foto: printscreen

Gala se pre nekoliko godina pojavila u sitkomu „Andrija i Anđelka“, gde se odlično snašla u ulozi profesorke engleskog.

Gala Videnović u “Andrija i Anđelka”, FOTO: Printscreen/Youtube
Foto/Printscreen/Youtube

Pored sjajne glume, gledaoci su mogli da zapaze i da se čuvena jugoslovenska glumica nije mnogo promenila i da i dalje pleni svojim izgledom.

Hitove bivše MISICE i danas pevate, osvajala je svojom HARIZMOM, a onda se odselila i nestala (FOTO) 

Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (8)

Ostavi komentar

  1. Jedu ono što se ne jede, nema nikakve mračne tajne, no zanimljiva je i njena uloga u legendarnoj emisiji za decu poznatoj kao “Metla bez drše” po kojoj je pamte i nešto mlađi a Boga mi i stariji. To ste zaboravili

    Odgovori

Ostavite komentar