Nije mogla više, prijavila se sama: Žena SILOVALA preko 20 muškaraca, a iza svega se krije BIZARAN razlog

Na pitanje policajaca zašto je to radila, ona je odgovorila da je bila usamljena jer je udovica i da je morala da spava s muškarcima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

U Maleziji, u gradu Ipohu, udaljenom oko 120 kilometara od glavnog grada Kuala Lumpura, desio se jedan nesvakidašnji, bizaran zločin, koji će po svemu sudeći ostati bez epiloga – kazne.

Naime, jedna stanovnica Ipoha priznala je u policiji da je silovala više od 20 muškaraca za tri godine i da se prijavljuje zbog griže savesti. Ona je u rasponu od 36 meseci zapošljavala radnike na svom imanju kako bi joj pomagali oko uzgoja povrća. Ali posle izvesnog vremena terala ih je na seks, na koji oni nisu pristajali, ali su bili ucenjeni jer ih ona, da su odbili, ne bi isplatila. Posle svakog tog čina, muškarac bi napustio imanje i ne bi se više vraćao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Saslušavši ženin iskaz, policajci su je pitali za njihova imena i prebivališta kako bi oni mogli da potvrde njenu priču. Međutim, žena je znala njihova imena, ali njihova prebivališta nije. Policija se tada našla u čudu, jer nije mogla da dokaže ženine navode, pošto drugih svedoka nije bilo.

“Deda mi je i OTAC, a ujaci braća”: Saznala da je plod INCESTA, pa je majka terala na GNUSNU stvar (FOTO) 

Oni su od komšija jedino saznali da su razne muškarce viđali na ženinom imanju, ali da nemaju pojma koliko su ostajali i zbog čega su odlazili.

Policija zbog toga nije imala nikakve argumente da preda slučaj tužilaštvu, jer osim njene priče, nije imala nikakav dokaz o navodnim silovanjima, zločinima. Na pitanje policajaca zašto je to radila, ona je odgovorila da je bila usamljena jer je udovica već duže od jedne decenije i da je morala da spava s muškarcima kako bi zadovoljila svoje potrebe. Policija ju je nakon saslušanja pustila, pod uslovom da ne napušta grad, ukoliko u međuvremenu nađu nekog od pomenutih muškaraca koji bi mogli da potvrde njenu priču.

PIŠE: FILIP RADOJČIĆ

Ovu i ostale aktuelne teme pročitajte u štampanom izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar