Repera HUŠKAJU protiv Tare: Diskvalifikovana takmičarka se oglasila, pa rekla šta misli (FOTO)

Najviše je nervira bivši dečko

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Tara Simov pre tri dana diskvalifikovana je iz dalje takmičenje rijaliti programa “Zadruga”, a sada se oglašava putem društvenih mreža kako bi iskazala svoje mišljenje.

Ovim putem, Tara je istakla da je mnogo ne zanima što je ne prihvata Nenadova porodica, samo joj je bitno da ima njegovu ljubav, a onda se dotakla aktuelnih dešavanja iz rijalitija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Čorbu treba sramota da bude! Branila sam ga osam meseci za sve i svađala se sa Nenadom, a on laže i izmišlja da je bio sa mnom intiman u šteku. Ali karma je kučka, a ja sam još veća!”, napisala je Tara.

Inače, Tari je u pomoć posle rijalitija pritekao Osman Karić.

“Našli smo se, malo proćaskali na teme koje se tiču njenog sadašnjeg problema, rijaliti nismo pominjali. Tara je sad zbrinuta, nije kod nas u kući, ali kažem, na sigurnom je. Što se tiče reperove porodice, to jest Ša, niko joj se nije javio, nisam kompetentan da pričam o tome, ipak su to njihove stvari, problemi ili ko zna već šta. O toj vezi ne mislim, jednostavno ako počnem da mislim setiću se Lune, Kije, Slobe, Janjuša, Maje i ko zna koliko još rasturenih veza i brakova. Živimo u brzom vremenu gde se to svakodnevno dešava. Znam samo da oni koji se busaju u grudi i pričaju o moralu su baš ti, najnemoralniji”, rekao je Osman Karić za “Srbija Danas”.

Tara Simov DISKVALIFIKOVANA iz Zadruge: Ša se RASPLAKAO nakon saopštenja (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar