SVE OTKRIO

Nenad Stojmenović otkrio ZAŠTO ga dugo nije bilo u javnosti: Napravio sam nagli REZ, bilo je previše

"Ambiciju sam odavno sveo na minimum", rekao je glumac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RTS/Pritnscreen

Glumca Nenada Stojmenovića domaća publika se najbolje seća po ulozi zavodnika u seriji “Mješoviti brak”.

Nakon toga snimio je još nekoliko serija i filmova u Srbiji i regionu, a onda je nestao iz javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada je ponovo privukao pažnju publike ulogom Mikice u seriji “Radio Mileva”, a otkrio je i zbog čega ga dugo nije bilo u javnosti.

-Dugo nisam radio televizijske formate. Na neki način to je bila moja odluka, jer sam uživao u pozorištu. To je moja primarna ljubav i tu najviše sebe dajem. U svemu sledim svoj instikt. Radim ono što mi se radi i mislim da je to privilegija koju sebi mogu da priuštim, da radim ono u čemu trenutno uživam. Ako mi se snima, uživam u tome, kada nije bilo toga, uživao sam u pozorištu. Pre svega sam zbog pozorišta poželeo da se bavim glumom, povukao sam se u jednom trenutku iz javnosti. Nagli rez sa moje strane, ali mislim da je svega bilo previše. Nisam se više video u svemu tome. Trebao mi je moj neki mir koji sam pronašao. Privatno sam se pre svega bavio sobom i svojom porodicom. Želeo sam da imam meru u svemu, prostor za sebe. To je moja neka krilatica i dan-danas trudim se da uživam u danu koliko god je moguće. Ne razmišljam previše o uspehu, ambiciju sam već dugo vremena sveo na minimum. Moj primarni cilj je da budem srećan – rekao je Nenad za Blic.

Foto: RTS/Pritnscreen

Kako kaže, sa ulogom Mikice nema nimalo sličnosti jer on nije razmažen.

-Između mene i Mikice nema nimalo sličnosti, samostalan sam u potpunosti. Bilo mi je zabavno da igram takvu ulogu, jer takvi ljudi postoje u našem okruženju. Zapravo Mikica je sve češća pojava u društvu, neko ko je stalno pod majčinim okriljem. Scene sa Marijom Vicković su mi prijale, jer je bila divan partner i nekako smo te situacije radili sa velikim uživanjem – istakao je glumac za pomenuti medij.

Iako ga se mnogi sećaju po ulozi u “Mješovitom braku” on kaže da njemu deluje kao da je to snimano u drugom životu.

-Često se spominje i moja seda kosa, koja ostavlja snažan utisak. Imam osećaj kao da je to bilo u nekom drugom životu. Mnogo je vremena prošlo od „Mješovitog braka“, sve u svemu, lepo je što me se sećaju – zaključio je Stojmenović za Blic.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar