Filmska priča Rominog debitanta: Pobegao iz Afrike, pa ga u “večnom gradu” dočekao Kolarov!

"Ovaj san sanjao sam od detinjstva"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Roma je sinoć u revanš meču polufinala Lige Evrope pobedila Mančester Junajted 3:2, no naravno zbog teškog poraza na “Old Trafordu” neće igrati finale.

Rimljani su ipak na dostojanstven način sinoć okončali svoju ovosezonsku evropsku avanturu, a priliku da zaigra imao je i mladi afrički nogometaš Ebrima Darbo, koji je ušao umesto povređenog Krisa Smolinga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Radi se o momku koji je rođen u junu 2001. godine i dolazi iz Gambije.

– Igranje protiv Mančestera je neopisiva stvar, ne znam kako bih to obasnio. Uvek pokušavamo trenirati maksimalno kad smo u prvom timu, ali Fonseka mi je rekao da igram mirno i da radim sve ono što radim na treningu. Pokušavao sam samo da pomognem ekipi kad sam ušao u igru – objasnio je Darbo.

Interesantan odgovor imao je na pitanje ko mu je najviše pomogao po dolasku u klub.

– Svi pomalo pomažu, na početku mi je puno pomogao De Rosi, a zatim i Kolarov. Sad sam vrlo blizu Diaware.

– Ovaj san sanjao sam od detinjstva. U Africi je teško igrati na velikim visinama bez pomoći. Bio je tamo moj bliski prijatelj u Gambiji koji mi je uvek govorio da sam prejak i da razgovaram s roditeljima da me odvedu u Evropu da bih stigao do vrha. Roditelji su mi pružili ruku, viza nije bila laka. Nisam imao izbora, pobegao sam s dva prijatelja, težak i avanturistički put. U Italiji su me primili u jednu porodičnu kuću. Nakon godinu dana upoznao sam Mirijam Beruti, skauta za talente koja mi je promenila život i učinila me delom svoje porodice. Bio sam premlad i trebao sam nekog da mi pomogne. Hvala od srca – ispričao je Darbo.

Šok u Italiji: Fudbaler ubio člana kluba!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar