Nataša Bekvalac priznala da je SLOBODNA kao ptica, a onda otkrila zašto nije SREĆNA: Jako verujem ljudima

Pevačica otvorila dušu, iznela u javnost šta je tišti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/bekvalceva

Pop zvezda Nataša Bekvalac uvek iskreno govori o svemu što oseća i misli.

Tako je bilo i kada su je pitali da opiše kako joj je bilo kada su mediji pisali o njenom razvodu sa Danilom Ikodinovićem. Nataša je priznala da je emotivno slobodna, a da su joj razvodi bili stresni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Danas sam slobodna kao ptica. Kad je razvod u pitanju, to je toliko stresna situacija. U tako stresnoj situaciji ne znam koja osoba može da prati medije. Znala sam da imate informacije, znala sam i odakle, u principu kad se tako nešto dešava gledam da izvučem nešto dobro. Ja sam osoba koja jako veruje ljudima i priča o sebi, to se sada promenila. To je bilo pre 12 godina, bila sam drugačija i mnogo više sam pričala. Normalno je da kada ispričaš nekom u poverenju, ta osoba brzo dođe do javnosti, iako pričaš u poverenju. Kad su ove druge stvari u pitanju, imali smookršaj oko jedno desetak naslovnih strana. Ja sam naštelovana da se stvarno ne sećam. Brzo zaboravljam. Budem potpuno ohlađena”, rekla je ona u “Usijanju dana”, pa dodala:

Foto: Printscreen/Instagram/bekvalac

“Mnogo sam srećnija nego ranije. Ja sam umetnik, a umetnici nisu srećni. Bar mogu da kažem da sam srećna, ali bih slagala. Nekad sam srećna, a nekad manje srećna. Suštinski sam zadovoljna žena”.

Nataša Bekvalac objavila fotografije pre i posle ŠMINKANJA: JEDNA stvar svima je zapala za oko (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar