Baka i DEKA se umalo izgubili na vakcinaciji u “Ušću”, herojski TRČAO niz stepenice da je spasi (VIDEO)

Kada je video da mu je supruga ostala na početku stepenica, "zarobljena" u masi ljudi, stariji gospodin se vratio po nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Ogromne gužve bile su jutros u tržnom centru Ušće, gde su građani došli da se vakcinišu protiv korone na tek otvorenom punktu za vakcinaciju, ali i da bi dobili vaučer u iznosu od 3.000 dinara, što je bila nagrada za prvih 100 koji su došli na punkt.

Iako je otvaranje bilo zakazano za 9 časova, brojni građani su još pre 8 časova počeli da formiraju red ispred tržnog centra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ogromne gužve potom su se premestile i unutar tržnog centra. Dugački redovi formirali su se hodnicima i pokretnim stepenicama ispred samog vakcinalnog punkta.

Pažnju javnosti “ukrao je” sredovečni bračni par, koji se tokom penjanja pokretnim stepenicama u sveopštem metežu i gužvi, nakratko razdovjio.

Kada je video da mu je supruga ostala na početku stepenica, “zarobljena” u masi ljudi, stariji gospodin se vratio po nju, probijajući se kroz gužvu, a čini se da je odahnuo tek kada je svoju voljenu ženu jako uhvatio za ruku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Kada se snimak pojavio na društvneim mrežama, ljudi su isprva mislili da se radi o sukobu, da je umalo došlo i do tuče, međutim, tako nešto se na snimku ne vidi.

Kad su shvatili da se radi o sredovečnom paru na kratko razdvojenom, mnogi su sa oduševljenjem komentarisali kako bi voleli da imaju nekoga ko ih toliko voli i pazi na njih, kada ostare, baš poput deke sa snimka.

– Ljubav u doba vakcinacije – glasio je komentar koji je pokupio navjiše lajkova ispod objave.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar