Tektonske promene u FSS: Dejan Nedić za bolje dane srpskog fudbala!

Sa TV ekrana direktno u predsedničku fotelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Happy

Sumnjivi rezultati usloviće promene na odgovornim mestima u sudijskoj organizaciji

Poslednjih meseci ozbiljni potresi i kriza uzdrmali su krovnu organizaciju srpskog fudbala. Posle ostavke predsednika FSS Slaviše Kokeze, moguće su i promene na ostalim nivoima. Konkretno na mestu predsednika Sudijske komisije FSS, gde bi Milana Karadžića mogao da zameni Dejan Nedić, saznaje Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čudni rezultati u nekoliko poslednjih kola Superlige i Prve lige Srbije, u kojima su često glavni akteri bile sudije, doveli su do toga da UEFA s velikom pažnjom nadgleda utakmice, te da kladionice iz svojih ponuda skidaju parove iz domaćih šampionata.

Predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić retko se oglašavao poslednjih nekoliko nedelja, a ranijih godina bio je na žestokom udaru svog prethodnika Miroslava Radomana, poznatog internacionalca.

Već sada je izvesno da će doći do izbora na svim nivoima u FSS u septembru, te da će neki novi ljudi biti na odgovornim funkcijama. Jedno od važnih mesta jeste pozicija predsednika Sudijske komisije FSS, posebno što će od sledeće sezone na terenima Superlige biti VAR, te će i on pomoći da se greške svedu na minimum.

Zašto nema Gelora Kange u sastavu Zvezde? Stanković rešio misteriju koja je mučila “delije”

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar