Vuk Mob BRUTALNO iskren: Spavao sam sa više od 300 ŽENA, kajem se zbog Kije i Tijane Ajfon!

Izneo je eksplicitne detalje o svom ljubavnom životu pre braka sa suprugom Oljom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilujstracija, E-sock/Caslav Vukojicic, Objektiv.rs/Danilo Krša

Nije tajna da je Vuk Mob oduvek bio popularan među lepšim polom, ali sada kad se skrasio izgleda da je njegovim avanturama sa ženama došao kraj.

Tvrdi da “ni sam ne zna koliko ih je promenio”, pored toga što je ispričao da se prvi put poljubio sa 13 godina, otkrio je i kada je imao prve intimne odnose.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)


– Prvi s*ks sam imao tri godine kasnije i to je bila šema za jedno veče. Ta devojka je bila starija od mene dve godine i lagao sam je za godište. Spavali smo prve večeri i meni je to bio prvi put, njoj nije. Posle toga mi se više nikada nije javila – rekao je Vuk za “Informer” i nastavio:

– Posle srednje škole menjao sam devojke kao čarape. Sigurno sam spavao sa više od 300 žena, možda i 400. Spavao sam sa mnogim pevačicama, kako slobodnim, tako i zauzetim. Kada bih ja pustio jezik mnogi brakovi bi popucali.

Popularni reper priznao je da se pokajao što je bio u vezi sa pevačicom Kijom Kockar i  starletom Tijanom Ajfon.

– Kiju sam upoznao u Nemačkoj u jednom klubu gde sam svratio na piće pre nastupa. Tamo je došla sa Borom Santanom. Razmenili smo brojeve i tako je sve počelo. Nikada nismo bili u ozbiljnoj vezi. Nemam ništa lepo o njoj da kažem, kajem se za mnoge stvari koje sam radio u životu, pa i za to što sam bio s njom – iskren je Vuk.

Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Takodje je rekao da mu je krivo što je lagao da nije bio u vezi sa Tijanom Ajfon.

– Ušao sam u rijaliti jer sam hteo da se čuje za mene. Međutim, tamo se nisam snašao, niti šta pametno pokazao. Smuvao sam se s Tijanom Ajfon, a sada da me neko pita šta mislim o njoj ne bih znao šta da mislim. Niti smrdi, niti miriše. Posle smo se svađali preko medija, jer sam ja negirao da smo bili zajedno. Ispao sam džukela što sam se pravdao da nisam bio s njom – kaže Vuk.

Podsećamo, Vuk i njegova nevenčana supruga Olja su u martu ove godine dobili ćerkicu Teonu.

 

Vuk Mob presrećan jer mu je ĆERKICA konačno kod kuće: Ovaj prizor će RAZNEŽITI mnoge (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

Ostavite komentar