Kija odlučila da se sa Tarom i Ša obračuna na SUDU, već je podnela TUŽBE, a ovo je razlog

Kockareva ne želi javno da se sukobljava već će sve rešiti sudskim putem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Majka Kristina Kija Kockar, Nadica Zeljković, u ratu je sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i njegovom ljubavnicom Tarom Simov, a njihova priča podseća je na onu bolnu koju je preživela tokom Zadruge 1, zajedno sa svojom ćerkom. Njih dvoje uporno u rijalitiju tvrde da je i Nadica bila ljubavnica Kijinom ocu.

Zbog svega toga Kockareva je odlučila da ih oboje tuži, piše Star.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kija se neće javno prepucavati, pogotovo ne sa Tarom i Ša. Kako je sama rekla, oni su dovoljna kazna jedno drugom. Naravno, nikada neće podržati činjenicu da je Tara rasturila reperu brak, pa i sama je žrtva javne preljube i to joj je slaba tačka. Samim tim slaže se i sa stavom svoje majke. I što je najvažnije, Nadica nije razvela Kijinog oca, on je bio odvojen od supruge 13 godina pre nego što je upoznao Nadicu. Dakle, on je samo na papiru bio oženjen. Ali da bi izbegla dalja prepucavanja, Kija je rešila da na sudu raspravi sve sa Tarom i Ša, već je podnela tužbe. Tara će morati da dokaže da je Kija imala odnose sa Filipom Đukićem, pošto je pokrenula tu temu, a Ša tuži za pretnje, jer je rekao da će se napolju obračunati i sa Nadicom i Kijom”,  objašnjava izvor pomenutog lista i dodaje:

Foto: Youtube/Printscreen

“Kija prvo nije htela da se meša, već da pusti svoju mamu da sama bije bitke, ali pošto Tara i Ša pokušavaju da se peru preko njenog imena i nju upliću u sve, rešila je da stane na put tome. Zato je već bila kod advokata, pa i te honorare što zarade ona će im uzeti na sudu. Čak će i Filip Đukić svedočiti na sudu ako treba i podržaće Kiju”, priča izvor.



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (2)

  1. Trpela si u Zadruzi 1,bivseg muza I njegovu ljubavnicu..bila dostojanstvena ,nemoj dozvoliti ,da unizavaju tebe I tvoju majku..!

    Odgovori

Ostavite komentar