Vučić o Đilasovim SRAMNIM izjavama: “Vređa građane, on i njegovi su stvorili ambijent za kriminalce”

Vučić je podsetio i da decu Dragana Đilasa nikad niko nije pomenuo u negativnom kontekstu, za razliku od njegove dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas tokom gostovanja na TV Pink sramne izjave lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa u emisiji “Persona non grata” na N1.

– Ja nisam ovo gledao, ali sad žalim što sam to propustio zato što takav nivo arogancije i uvreda za građane, to je takva zloupotreba državne funkcije. Svako zna da izračuna 120 odsto minus 20 odsto, nije potreban mašinski mozak. On je bio loš student, nikakvog talenta – istakao je predsednik.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je govorio i o ambijentu za kriminalce koji su stvorili upravo Đilas i njegovi saradnici.

– Ti ljudi su nam stvorili, on i njegovi, takav ambijent za kriminalce da su nam ubijali na stepenicama Merkatora i na splavovima, imali smo 2 ubistva dnevno. Tri meseca nismo imali nijedno mafijaško ubistvo. On se hvali time, neću da pričam o tome što svuda ima račune. Vi se pohvalite da ste u vreme svoje vlasti prihodovali 619 miliona evra. Zamislite, poštovani narode, da se ja pohvalim javno, imam vremena da se bavim privatnom firmom, znam da saberem 2 i 2, imam mašinski mozak, imam 619 miliona prihoda.

Vučić je podsetio i da decu Dragana Đilasa nikad niko nije pomenuo u negativnom kontekstu, za razliku od njegove dece.

Kristijan se sastajao s Veljom na stadionu Partizana, a sad se pominje i ime POZNATE KOŠARKAŠICE (FOTO)

– Niko nikada nije pomenuo Đilasovu decu. Za moju decu su od najstarijeg sina pravili kriminalca, ćerku nazivali pogrdnim imenima, o majci da ne pričam. Za Vukana su rekli da mora da odgovara. A onda su izašli i cimizdrili kao za Jeremića, a za moju majku nisu cmizdrili. Ali, to su vam dvostruki standardi, to je ono što sebi mogu da dozvole. Nemojte da nam vređate inteligenciju, tvoja deca nisu ukrala 619 miliona evra, to si ti uradio – rekao je Vučić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar