Kristijan se sastajao s Veljom na stadionu Partizana, a sad se pominje i ime POZNATE KOŠARKAŠICE (FOTO)

Kristijan je strastveni navijač Partizana i ne propušta nijednu njihovu utakmicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva, BASKETBALL by VISION / Alamy / Alamy / Profimedia

U sklopu istrage protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja (36) mogao bi da iz rijalitija”Zadruga” bude priveden i Aleksandar Kristijan Golubović (53) o čemu je juče Objektiv pisao.

NE PROPUŠTA UTAKMICE

Kristijan je strastveni navijač Partizana i ne propušta nijednu njihovu utakmicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pretpostavlja se da je u proteklih godinu dana, sve dok Belivuk nije uhapšen, išao na stadion Partizana da se vidi sa njim – navodi izvor Objektiva.

Kristijan je ljubitelj sporta, a na jednoj utakmici je upoznao i svoju bivšu devojku, poznatu i atraktivnu košarkašicu Tatjanu Tanju Živanović (30) iz Kraljeva, sa kojom je bio u vezi četiri godine.

Foto: Privatna arhiva

– On je Tanju gledao na svim utakmicama Partizana, utakmicama Partizana, ali i sa njom išao često u Pionir. Ona je imala 18 godina kada su se upoznali, a on je od nje stariji 21 godinu. Posle su prekinuli vezu, a ona je igrala u inostranstvu. Međutim, ostali su dobri prijatelji i on je jako ceni i poštuje – navodi naš sagovornik.

ROBIJAO PO EVROPI

Tatjana Živanović je zbog silnih povreda morala da završi karijeru, ali je ostala u košarci, do prošle godine bila je kapiten ŽKK Kraljevo, ali je svoj dres okačila o klin i postala sportski direktor tog kluba.

Zanimljivo je i da se, nakon prekida braka sa Suzanom Milojković, 2015. godine Kristijan oženio Ivanom Veljković, koja je takođe iz Kraljeva. Sa njom ima maloletnu ćerku. Prošle godine je otišao da živi u Kraljevo sa suprugom i ćerkicom, koje se sad ne viđaju u tom gradu, otkad je on ušao u „Zadrugu”.

Kristijan Golubović je više od decenije proveo iza rešetaka u zatvorima u Nemačkoj, Italiji, Grčkoj i drugim zemljama. Srbiji je po međunarodnim poternicama isporučivan dva puta – iz zatvora u Diseldorfu 1993. godine i 2003. godine iz grčkog, gde je bio osuđen kao šef jugoslovenske mafije u Atini.

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

OVE I MNOGE DRUGE PRIČE PROČITAJTE DANAS U NOVOM BROJU OBJEKTIVA ZA 5. MAJ

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar