Isplivali detalji veze Miloša Bikovića i ruske lepotice: Počela da uči srpski jezik, a to nije sve

Već je bila u Beogradu i tom prilikom upoznala njegove prijatelje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine, Instagram/arinavoloshina

Glumac Miloš Biković već neko vreme u tajnoj je ljubavnoj vezi sa ruskom plesačicom Arinom Vološinom.

Miloš Biković na poziv režisera Nikite Mihalkova otputovao je u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala. Dok ruski mediji pišu o njegovim uspesima na polju glume, Miloš vreme provodi sa lepšom polovinom, pisali su mediji nedavno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Arinu na Instagramu prate Miloševe drugarice poput Jelisavete Orašanin i Nine Janković, koje joj često lajkuju i komentarišu fotografije, a sada su otkriveni novi detalji njihove veze.

“Miloš i Arina zaljubili su se na prvi pogled čim su se u oktobru upoznali na jednom javnom događaju u Moskvi. Oboje su zvezde u Rusiji, on u glumi, ona u plesu. Miloš je več godinama pod lupom ruskih medija koji ga prate u stopu. Arina je u centru pažnje otkad je u martu prošle godine osvojila prvo mesto na Ruskom nacionalnom takmičenju u peslu”, rekao je izvor za “Informer” i dodao:

Foto: ATAImages

“Već posle nekoliko nedelja veze, Arina je počela da uči srpski jezik. Rekla je Milošu da bi volela da poseti njegov rodni grad, a on joj je odmah ispunio želju. Doveo ju je u Beograd, gde su dočekali Novu godinu u Bikovićevom stanu sa nekoliko njegovih prijatelja. Arina je bila oduševljena kako su je svi prihvatila i rekla mu je da bi mogla da živi u Beogradu”.

Fotografije atraktivne Miloševe devojke pogledajte na linku u nastavku:

Hodajuća BOMBA! Miloš Biković ima novu devojku, ZINUĆETE kada vidite ko je u pitanju (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar