Žene su navele 4 karakteristike IDEALNOG muškarca: Poslednja je NAJBITNIJA

Ovo ih najviše privlači

Foto: Freepik/halayalex

Mišljenja po pitanju fizičkog izgleda su podeljena.

Dok neki smatraju da fizički izgled nije bitan kad je u pitanju izbor partnera, drugi smatraju da on igra važnu ulogu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svaka žena ima svoje kriterujeme na osnovu kojih bira muškarca sa kojim će biti u vezi, ali nije netačno ni da postoji jedan tip muškarca na koji nijedna žena ne ostaje ravnodušna.

Naučnici su otkrili šta je ono što žene “obara s nogu” kad je u pitanju fizički izgled muškarca.

Guste obrve i brada

Istraživanja su pokazala da ovaj tip momaka najviše privlači žene zato što muškarci sa bradom izgledaju muževnije od onih bez nje. Takvi muškarci ostavljaju utisak da žele ozbiljnu vezu sa ženom, zbog čega im se oni i sviđaju.

Foto:Pexels/Andrea Piacquadio

Mnoge žene vole muškarce koji imaju neobrijanu, ali lepo stilizovanu bradu. Takođe, često vlada mišljenje da muškarci koji briju bradu izgledaju mlađe, što je još jedan razlog zašto žene ipak vole one sa bradom.

Diskretan osmeh

Devojke smatraju da je idealan muškarac onaj koji se diskretno smeje, a prilično su im odbojni muškarci koji imaju usiljeni osmeh.

Foto: Freepik/halayalex

Takođe, dame ne vole muškarce koji su suviše ozbiljni i retko kada se smeju. One žele da se pored svog muškarca osećaju opušteno i prijatno.

Ožiljci

Naučnici su otkrili da žene privlače “opasni” momci. Naravno da niko ne bi voleo da ima bilo kakve ožiljke na licu, ali to možete da posmatrate i kao prednost, jer su devojke rekle da im se takvi ožiljci na neki način i sviđaju. Zapravo, one takve ožiljke povezuju sa “opasnim” ponašanjem.

Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Godine

Između mlađeg i starijeg muškarca, devojke najčešće biraju starijeg. Naučnici objašnjavaju da žene smatraju da su stariji muškarci zreliji za veze, što su oni nazvali “Džordž Kluni efektom”. Takođe, žene smatraju da će sa starijim muškarcima imati veće šanse za ostvarenje ljubavne veze, kao i da mogu više poverenja da imaju u njih.

 

Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar