Tvrdi da je došao iz 2582. i ima važno upozorenje: Treba li da se zabrinemo zbog 2026. godine? (VIDEO)

Mnogi su poverovali ovom čudaku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/Timetraveler2582

Čovek koji tvrdi da je putnik kroz vreme iz 2582. godine predvideo je da će se Zemlja suočiti s nestankom električne energije u trajanju od tri dana u sledećoj deceniji.

U bizarnom videu neimenovani muškarac upozorava da će naša planeta zaroniti u 72 sata mraka i poziva ljude da počnu da se pripremaju za taj fenomen.

Samoprozvani putnik kroz vreme skupio je neverovatnih 636.000 pratilaca na TikToku, gde njegovi snimci imaju ukupno sedam miliona lajkova.

Pogledala kompjuter svog verenika, pa ODMAH otkazala venčanje: Ono što je zatekla na njemu je BOLNO

Njegova objava u kojoj tvrdi da će trodnevno pomračenje izazvati haos na Zemlji u julu 2026. godine, pogledalo je više od 425.000 korisnika.

Autor savetuje da, kada dođe do pomračenja, ne gledamo u nebo i u svetlo koje će dolaziti iz “piramida”. Takođe dodaje da tokom ta tri dana nipošto ne upotrebljavamo dostupne ovozemaljske izvore svetlosti, a obzir dolaze jedino sveće.

@timetraveler2582⚠️ You have been warned about it. I wasn’t supposed to reveal this much about it. ⚠️ #timetravel #timetraveler #future #unknown #fyp #real #news #fy♬ original sound – Timetraveler2582

Među hiljadama komentara, mnogi su želeli da saznaju više detalja o “svetlima iz piramida” i onome što će se dogoditi nakon toga.

Mnogi su mi zaista poverovali.

– Neću da lažem, stavio sam ovaj datum u svoj telefonski kalendar kako bih mogao da se pripremim za Sudnji dan – napisao je jedan korisnik.

– Molim vas, recite mi da ovo nije istina, bojim se mraka i nemamo sveće. Možemo li da koristimo televizore i telefone – upitao je drugi.

@timetraveler2582⚠️Other dimensions are part of another simulation that can sometimes link together.⚠️ #simulation #timetravel #timetraveler #2021 #fyp #real #foryou♬ original sound – Timetraveler2582



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar