ŠOK u programu uživo! Hrvatski političar se hvalio polnim organom u emisiji: “To nije GREŠKA” (FOTO)

"Prošlost me uopšte ne zanima"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritscreen/TV Nova

Kandidat za gradonačelnika Rijeke Antun Antunović nekad je nastupao u emisiji “Trenutak istine” gde je priznao da je suprugu više puta prevario, a u jednom je danu prokockao i više od 100.000 kuna.

Svoj penis naziva “slonićem”. Ima i tetovažu slona u donjem delu stomaka, koja čini optičku varku da mu penis izgleda kao surla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Riječanima je poznat kao Lino, a zove se Antun Antunović i želi biti riječki gradonačelnik. Da tepa svom “veseljku” otkrio je 2009. u emisiji “Trenutak istine”. Priznao je i kako se zna dogoditi da se “sloniću” ne može dići surla. Pritom nije stao, pa se pohvalio i kako je učestvovao u grupnjacima do pet ljudi, i da se jednom napalio na svog 60-godišnjeg prijatelja.

– On ima najbolju zadnjicu na svetu – rekao je tad Antun.

Kako se saznaje, da zadivi prijatelje, pred društvom je znao gutati žilete i kako je više puta prevario ženu s kojom je u braku već 33 godine i od kojoj je znao “udariti šamar”. S ljubavnicama, od kojih bi se neke znale pomokriti po njemu, neretko se “družio” u bračnom krevetu, kojeg bi, iz poštovanja prema supruzi, tad zamenio novim.

Foto: Pritscreen/TV Nova

Nikad nije, rekao je tad, zaboravio godišnjicu braka, ali znalo mu se dogoditi da je ženi poklonio romantičan dar koji je zapravo kupio ljubavnici. Za 50.000 kuna u emisiji je priznao kako je barem jednom poželio da mu žena umre i kako bi se oženio ljubavnicom. Supruga mu je sve nevere oprostila. Kao strastveni kockar kaže da je u jednom danu prokockao i više od 100.000 kuna. Danas kaže kako se učestovanjem u emisiji  “Trenutak istine” ne srami.

– Prošlost me uopšte ne zanima, svi sve znaju, a vraćati se u to nema nikakvog smisla. Svako greši, no to moje takmičenje ne smatram greškom. Riječani me znaju, takođe, to takmičenje smatram pozitivnim iskustvom – kaže Antunović.

Sugrađanima se, kao nezavisni kandidat, prvi put predstavio tek 22. aprila, i to preko društvenih mreža ističući kako se kandidovao zbog ljubavi prema gradu u kojem je odrastao.

– Imam dve ćerke i unuku, kojima želim bolji život u boljoj Rijeci – kaže ovaj riječki ribar.

Skupljajući potpise za kandidaturu Riječane je pre nedelju dana častio svežim ribama, a najavljujući kandidaturu na Facebooku je napisao da ga je na to podstakla ljubav prema gradu.

– Grad se uspavao a sada je vreme za buđenje. Kao nezavisni kandidat nemam u planu koaliciju ni sa kime, kao gradonačelnik bih bio otvoren prema svima – rekao je Antunović.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar