ŠOK! Verski analitičar progovorio o Karleuši: “Ovo što je uradila na Vaskrs je BOGOHULJENJE” (FOTO)

Mnoge je šokirao postupak pevačice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock, YouTube/Printscreen

Jelena Karleuša ne propušta nijednu priliku za provokaciju, kojoj nije odolela čak ni za Vaskrs. Pevačica, koja se deklariše kao ateista, podelila je na Instagramu fotografije praznične dekoracije u kući, ali i svoje, na kojima je razgolićena, dok su joj na glavi zečje uši.

Mnogi su bili šokirani ovim Karleušinim postupkom, a mi smo pitali verskog analitičara Željka Injca šta misli o tome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

KOMERCIJALIZACIJA

– Tu se gube suština i značaj tih praznika. To je njena provokacija. Ona nije otvoreni satanista, ali je ovo stvarno bezveze. Komercijalizacija verskih praznika uspela je na Zapadu, a pošto smo mi kalendarski odvojeni od zapadnih hrišćana, onda se to toliko ne odražava na pravoslavne. Ona, zapravo, prati trendove Zapada, ali to ne dotiče ljude ovde jer i dalje gledaju na naše praznike kao na nešto što je izdvojeno od ostatka zapadne hrišćanske kulture – rekao je Injac.

Jelena je čak na trpezi imala jaja sa logom brenda ,,Luj Viton“, kao i 10 jaja sa cirkonima i jedno sa njenim inicijalima, koja je, kako kaže, namerno stavila u kartonsku kutiju za jaja.

– Obična kartonska ambalaža je namerna da bi naglasila kontrast sa predivnim jajima… Fora, razumete? Nema potrebe da pravite drazivate na linč, dobri moji bogobojažljivi vernici – napisala je pevačica, kojoj je glavni akter dekoracija bio zec.


SKAREDNO

– Zec nije nikakav simbol Vaskrsa kod nas, pokušavaju u prodavnicama da se prodaju nekakvi zečevi, ali ne ide to baš nešto. Ljudima su i dalje ta trpeza za Vaskrs i crvena kuvana jaja simbol, a ne nekakav zec, ali ona tu pokušava da poentira na praznicima. Ovo je skaredno, blasfemično (bogohulno, prim. aut.) i provokativno – objasnio je Injac, te dodao:

OVAJ TEKS U CELOSTI, ALI I MNOGE DRUGE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

Piše: Lola Stojanović

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (38)

  1. Bilo kakvo obraćanje pažnje na ono što radi i priča ova plastična kreštalica željna pažnje je čisto i nepotrebno gubljenje vremena.Tako da je mogla da se slika i u kostimu picajzle ili grinje,meni je sasvim svejedno, jer na mene ničim ne može da utiče.

    Odgovori

Ostavite komentar