SKROMNA DEVOJČICA

Zvezda filma “Dara iz Jasenovca” otkrila da joj se velika želja još NIJE OSTVARILA: Verujem u snove

Progovorila i o popularnosti i ljubomori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Devojčica Biljana Čekić proslavila se glavnom ulogom u filmu “Dara iz Jasenovca”, a sada je otkrila šta se od tada za nju promenilo.

-Ljudi me prepoznaju na ulici, žele da se slikamo i stvarno sam srećna kada me neko prepozna i čestita mi. Sada čekamo premijeru, koja je više puta odlagana zbog ove situacije, ali se nadamo da će se uskoro i to dogoditi i da ćemo svi biti na okupu – rekla je ona za Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Biljana je ranije izrazila želju da upozna glumca Miloša Bikovića, ali to se još nije dogodilo.

-Još se nismo upoznali, ali mi je poslao video snimak, nije mogao da dođe tada kad sam ja bila u Beogradu. Tih nekoliko sekundi video-poruke ulepšale su mi dan, godinu, život! Iskreno se nadam da će mi želja biti ispunjena, verujem u snove jer su mi se mnogi ostvarili – istakla je Čekićeva.

Foto: ATAImages

Njen otac Radovan rekao je da ove godine u njihovom kraju neće biti čuvene Tucijade zbog koronavirusa, ali da će tradiciju ispoštovati.

-Bogat ručak, pravi se pečenica, svi se radujemo. Ništa mi nije teško za moju decu, sve bih učinio za njih – rekao je on za pomenuti medij.

Biljana je otkrila i da je sada najpopularnija u razredu, ali i da nema ljubomore.

-Postoje slučajevi kada mi kažu da bi i oni voleli da glume, ali nema ljubomore. Ne znam šta da kažem za popularnost, ne mogu tek tako da kažem ‘najpopularnija’, ja sam samo jedna devojčica. Slava nije nešto što me je promenilo – rzaključila je mlada glumica za Kurir.

“Nadam se da ćemo negde zaigrati zajedno”: Miloš Biković emotivnom PORUKOM oduševio malu Daru (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar