Era Ojdanić za Objektiv o Prvom maju i muzici: Zbog proklete korone sam ostao BEZ KINTE (VIDEO)

Otkrio i koju pesmu najradije naručuje u kafani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vlada Milovanović

Popularni pevač Era Ojdanić otvorio je vrata svog doma za Objektiv i pričao o praznicima i tradiciji koju se uvek trudi da ispoštuje.

On je na početku razgovora otkrio šta za njega predstavlja Prvi maj i kako se proslavljao kada je on bio mlad, a kako sada.

-Za Prvi maj svi smo se radovali. Ne rade fabrike, ne rade preduzeća. Recimo, trebalo je da čekaš pola sata da bi prešao magistralu jer su svi, ko ima rođaka van Beograda, otišli za Prvi maj. Neko na planinu: Zlatibor, Taru, Divčibare, neko na Rajac i tako dalje – rekao nam je pevač.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Milovanovic

-S obzirom da je sada 2. maja Vaskrs, onda smo mi to sve lepo spojili, pa slavimo i Vaskrs i Prvi maj, duplo slavlje. Ja sam takav čovek, nek’ se peva, nek’ se svira, nek’ se pije, nek’ se jede i nek’ se slavi – dodao je pevač za Objektiv.

Era je ispričao i koju to pesmu uvek naručuje u kafani.

-Ima jedna pesma koju ja nikada nisam hteo da skinem, da naučim, a koju mnogo, mnogo volim. A to je kompozicija Novice Negovanovića “Selo moje kraj Morave” – zapevao je Era za nas i pokazao da se sav naježio.

Otkrio je i da li će zapevati pred svojom porodicom za praznike.

-S obzirom na to da je ova prokleta korona i da sam ostao bez kinte, ako izvade neku kintu, može da se desi i da zapevam, malo finansijski da me poprave – našalio se Ojdanić.

Šta nam je sve Era ispričao možete pogledati u video prilogu ispod:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar