NEKAD I SAD

Da li prepoznajete srpsku pevačicu? Bila je VANSERIJSKA LEPOTICA, danas živi sa mačkom i odala se poroku

Poslednjih godina učestvuje u rijaliti programima. Poslednji muž preminuo joj je pre dve godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/PGP RTS

Jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike Lepa Lukić karijeru je počela davne 1965. godine.

Lepa je do sada izdala više desetina albuma i mnogo hitova, među kojima su “Srce je moje violina” i “Od izvora dva putića”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lepa se na početku karijere osim glasom izdvojila i fizičkom lepotom i dugo je gradila karijeru bez skandala. Sedamdesetih godina glavna suparnic bila joj je pevačica Silvana Armenulić, koja je stradala 1976. godine u saobraćajnoj nesreći.

“Morala sam da se RAŠČEPIM, prepone su me BOLELE”: Lepa Lukić otkrila sve o saradnji sa Tozovcem (VIDEO)

Lepu su mnogi muškarci želeli, a ona tri puta udavala. Poslednji suprug Milan Milanović preminuo je 2019. godine u Kanadi, a od tada Lepa živi u svom stanu u Beogradu sa mačkom, budući da nema dece. Uz to, ona i dalje čuva lutku Milicu, koju je dobila u rijalitiju “Veliki brat”.

Foto: Youtube/Printscreen/ Kurir

Lepa je poslednjih godina učesnica raznih rijaliti programa, a mediji stalno pišu o njenom poroku od kojeg ne odustaje, a to je kockanje. Lepa je, navodno, pomoć od države od 90.000 dinara nedavno potrošila u kazinu, a više o tome na linku ispod.

Lepa Lukić SPISKALA pomoć od države od 90.000 dinara na KOCKU: Čim je legla uplata otišla u kazino



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. Не лупајте, поготово ви жене. Била је лепа и сад се држи добро. Ми мушкарци кажемо, привлачно лепа. Не будите завидни. И није лош човек, певала је изванредно. Приватни живот неби требало коментарисати.

    Odgovori
  2. Ona nije bila nikad lepa. Sad je lepša jer kozmeticari znaju svoj posao. Dodje 2 sata pre nastupa na tv da bi stigla u sminkernici.Ima glas, sto jest jest, a da je primitivna bila i ostala. Iskrena kažete, sve su to lepo složene price, gde dobro slaže. Ne volim je slušati kad priča.

    Odgovori

Ostavite komentar