MISLI NA PRIJATELJA

Lepa Lukić za Objektiv: UPLAŠILA sam se za Tozovca, ne mogu ništa da saznam

I Vera Matović zabrinuta za svog prijatelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Predrag Živković Tozovac primljen je pre dva dana u KBC „Dragiša Mišović” zbog koronavirusa, a imao je i težu upalu pluća. Poznati pevač spada u rizičnu grupu, pa je zbog toga primio vakcinu, a potom i revakcinu. Ipak, uprkos tome, završio je u bolnici. Tozovac se u bolnici javio novinarima i saopštio da je istina da ima upalu pluća i da jedva čeka da ide kući.

“Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku, slušam ih sve što mi kažu. Cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta”, rekao je Tozovac, dok je njegova supruga Emilija juče javila medijima da je trenutno stabilan i da nema temperaturu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koleginica i prijateljica Lepa Lukić je bila jako zabrinuta.

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

“Ne čujemo se ovako, ali se družimo, zvala sam i Veru i Mimu, ne mogu ništa da saznam. Uplašila sam se, pročitala sam na telefonu i ništa više ne znam. Ja funkcionišem normalno kao i kada nije bilo korone, idem na nokte, u prodavnicu, kod frizera. Vakcinisala sam se i revakcinisala”, rekla je Lepa za Objektiv, dok je Vera potvrdila njene reči.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Raspitivali smo se, ali ništa ne znamo, sve koje smo pitali, niko ništa ne zna. Lepa i ja pokušavamo da saznamo. Zvala sam ga na mobilni, ali je nedostupan. Nisam se još vakcinisala jer sam imala malu prehladu, ići ću sledeće nedelje”, rekla je Vera Matović.

L.S.

OVU I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 8. MART

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar