Pitbul izujedao devojčicu (7) do smrti: Prišla da ga pričuva, a onda je skočio na nju

Majka je pokušala da je spasi, ali nije imala šanse

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: CBS17 printscreen

Sedmogodišnja devojčica iz Severne Karoline ubijena je dok je njena majka povređena posle napada psa rase pitbul u njihovom dvorištu.

Nesrećna devojčica poznavala je psa koji je živeo u komšiluku. Vlasnik psa došao je do njih u dvorište i zamolio ih da pričuvaju trogodišnjeg mužjaka dok on ode do tržnog centra u nabavku, prenosi CBS17.

Devojčica se igrala u dvorištu dok je pas, prema rečima njene majke, svo vreme čučao u ćošku i posmatrao ulicu.

Kada je video drugog psa počeo je da reži te je devojčica prišla da ga umiri. To je bila fatalna greška jer je pas iz samo njemu znanih razloga umesto da pozitivno reaguje na devojčicinu ruku istu ugrizao i počeo da je kida.

Devojčica je vrištala, a onda je majka izašla u dvorište. Pas je posle ruke ugrizao devojčicu za stomak i više je nije puštao.

– Kada ju je posle neka dva minuta pustio, napao je mene. Dok sam ga udarala, videla sam kako mi ćerka leži u lokvi krvi. Dobila sam neku neobjašnjivu snagu da se istrgnem iz njegovih čeljusti i sa povređenom nogom sam otrčala do vrata kuće po motku s kojom sam oterala. Pozvala sam hitnu pomoć, ali bilo je prekasno za ćerku – priča majka u suzama.

Pas je brzo uhvaćen u komšiluku, te je odmah odveden kod šintera. Vlasnik je bio izbezumljen i pozlilo mu je kad je čuo šta se dogodilo.

– Bio je toliko besan na psa i očajan zbog devojčice da je molio policiju i šintere da lično uspava psa – otkrio je Majkl Mekiver iz policijske stanice u Garneru.

Strava na ulici: Pitbul ščepao devojčicu za nogu – PETORO ljudi ga tuklo, NIJE hteo da je pusti! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar