SAZNAJEMO! Zvezda naciljala srpsku gol-mašinu: Ovaj čovek je zamena za Milana Pavkova!

Milan menja Milana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Crvena zvezda je na pola puta do cilja, a on je vrlo transparentan – dupla kruna. Nakon osvajanja šampionske titule, crveno-beli kreću da gledaju ka letu i sastavljanju tima za narednu sezonu.

Očekuje se da srpski šampion napravi najjači tim u ovom veku, što potvrđuju informacije da Aleksandar Dragović, Aleksandar Kolarov i Aleksandar Prijović razmišljaju da potpišu za Zvezdu. Pored pomenute trojice, na Maraknu bi mogao da stigne i najbolji napadač Superlige Srbije – Milan Makarić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mašina za postizanje golova je želja sportskog sektora Zvezde, saznaje Objektiv. Kako su nam rekli ljudi bliski klubu, Makarić se pominje kao zamena za Milana Pavkova, koji nije prva opcija kod Dejana Stankovića.

Milan Makarić za Objektiv: Đorđević je budući trener Crvene zvezde

 

Junak Zvezdine epske pobede protiv Liverpula ove sezone uglavnom mečeve počinje sa klupe i na Marakani ne bi imali ništa protiv da prodaju Pavkova na leto, pa bi samim tim krenuli u potragu za novim napadačem.

Sa druge strane, Makarić je eksplodirao ove sezone u dresu surduličkog Rdanika i juriša ka epitetu najboljeg strelaca u istoriji Superlige. Trenutno je na koti od 23 i nedostaje mu još tri gola da dođe do prestižnog zvanja.

Zvezda je prepoznala naslednika Pavkova i čoveka koji bi mogao da joj obezbedi veliki broj golova, tako da sve sluti da će Milan zameniti Milana u Crvenoj zvezdi.

Foto: Nikola Mitic / STARSPORT

BUM! Potpis vredniji od Prijovića i Dragovića: Crvena zvezda završava posao godine!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar