Dejan Radonjić saopštio loše vesti pred početak plej-ofa ABA lige

Očekuje nas velika borba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Dejan Radonjić je održao konferenciju za medije povodom početka plej-ofa ABA lige, gde u polufinalu Crvena zvezda igra protiv Igokee.

Strateg crveno-belih očekuje veliku borbu i apostrofira da je protivnik veoma dobar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dajemo veliki respekt ekipi Igokee, imamo apsolutno punu koncentraciju na taj prvi meč. Igokea je pokazala dosta tokom sezone, ima odličnu godinu iza sebe u ABA ligi i Evropi, imali su konstantne periode koji su pokazali njihov kvalitet. Ekipa ima svoj kvalitet, jako dobro, precizno i karakterno igra, a mi moramo da budemo bar jednaki da bismo mogli da računamo na pobedu. U onom meču u Laktašima su pokazali svoj kvalitet, mi smo tada odigrali jako loše. U Beogradu je duel bio nešto drugačiji i pre svega jako interesantan, taj meč je pokazao da moramo da budemo vrlo oprezni i spremni za meč u ponedeljak. Iskreno, u tom meču gde smo ih pobedili tek na kraju, da su oni dobili bilo bi zasluženo. Koristimo vreme da što spremniji uđemo u meč – rekao je Radonjić i dodao:

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

– Igokea je napravila dobar, kompaktan tim, pokazao je mnogo kvaliteta i imamo timski razvijen duh, igraju dobro u oba smera. Apsolutno smo svesni činjenice da se radi o timu koji je tokom cele sezone pokazivao odlične igre, ima detalja na koje moramo da obratimo pažnju, ali to ne bih ovde, jer su u pitanju interne stvari.

Crvena zvezda ima imperativ osvajanja ABA lige, pošto će samo tako obezbediti kartu za Evroligu i naredne sezone.

– Pritisak je nešto sasvim prirodno iz moje perspektive. Naša razmišljanja su usmerena samo ka prvom duelu protiv Igokee. Šta će biti u nastavku, videćemo. Generalno govoreći, ako težimo rezultatima kojima težimo, onda je pritisak dobra stvar i meni prija.

Radonjić je otkrio da će Zvezda ući oslabljena u polufinalnu seriju,

– Jagodić Kuridža je u procesu rehabilitacije, teško je reći kada bi mogao da počne da trenira. U kojem trenutku će moći da počne da trči, to ćemo tek da vidimo – zaključio je Radonjić.

Greg Popovič – ludi Srbin, Hrvat ili Crnogorac? Paspalj za Objektiv odgovorio na pitanje svih pitanja!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar