SRAMOTA

BRUKA! Nikola Demonja došao sa detetom u banku, a nakon SCENE Ana Štajdohar PONIZILA sve koji nemaju decu

Naime, Nikola Demonja je sa detetom otišao u ekspozituru jedne banke, gde je kao i ostali klijenti morao da sačeka svoj red

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Kobra, Twitter

Saksofonista Nikola Demonja podelio je na svom Tviter nalogu iskustvo koje je doživeo u filijali jedne banke u Beogradu, a njegova neprimerena reakcija izazvala je oštru osudu na internetu. Da stvar bude još gora, na celu priču nadovezala se i njegova supruga Ana Štajdohar koja je uputila sramne izjave na račun žena koje nemaju decu. Nakon što su ih korisnici ove društvene mreže javno “izblamirali” i stali na stranu zaposlenih u ekspozituri ove banke,  kao i žena koje se nisu ostvarile u roditeljskoj ulozi, Štajdoharova je obrisala svoj tvit. Ipak na nalogu njenog supruga Nikole Demonje i dalje se mogu pronaći objave u kojima upućuje psovke i uvrede na račun zaposlenih u ovoj banci.

Naime, Nikola Demonja je sa detetom otišao u ekspozituru jedne banke, gde je kao i ostali klijenti morao da sačeka svoj red. Međutim, nakon nekoliko minuta nastala je prava drama, budući da se, kako je istakao, njegovom šestogodišnjem detetu išlo do toaleta. Ipak, u skladu sa pravilima poslovnice, zaposleni su bili u dužnosti da odbiju njegov zahtev i nisu mogli da im ustupe korišćenje toaleta namenjenog isključivo za osoblje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čitava situacija ne bi postala predmet spora, da Ana Štajdohar i Nikola Demonja nisu napravili scenu i ovu situaciju, koju bi svaki priseban građanin razumno prihvatio, prepričali i na Tviteru. Ipak, na njihovo razočaranje, nisu dobili potvrdu na svoje žalbe, budući da su tviteraši stali na stranu zaposlenih i poručili ovom paru da ne razumeju njihovo čuđenje, budući da u bankama važe stroga pravila poslovanja i ophođenja u odnosu prema klijentima.

 

Foto: Printscreen/Twitter

– Se*em vam se u banku, bukvalno dinar više neću da primim preko vas, go**a smrdljiva. Ne date mi dete od 6 godina da uvedem u toalet jer nemate toalet za klijente. Pa za koga imate toalet?? Go**a! Gasim sve račune i menjam banku – poručio je Demonja i nastavio sa sramnim uvredama.

Foto: Printscreen/Twitter

-15 godina sam klijent banke i da mi ne date dete da uvedem u tolalet da piški, ma je**o sam vam mater za svaki dinar koji sam dobio preko vas. Nikada više.Ima da vam se**m po banci do kraja života za ovo.

Da stvar bude još gora,  pored toga što je njen suprug uputio najprljavije uvrede na račun nedužnih radnika, Štajdoharova je uputila uvrede svim ženama, ironično tvrdeći da nemaju prava na mišljenje o datoj temi one koje se nisu ostvarile u ulozi majke.

Nakon niza prepiski u kojima u kojima je napadala kako banku, tako i one koji nisu bili na njenoj strani, Štajdoharova je obrisala svoju tvit. Ipak na društvenim mrežama se i dalje može pronaći tvit njenog supruga, kao i komentari korisnika koji ih oštro osuđuju.

– Duša me boli šta sve žene pišu i kroz šta sve prolaze, nemojte da vas povređuju izjave poput ove – rodila ili nije rodila, takve osobe su jadne same po sebi, mišljenje takvih osoba nikada ali nikada ne treba da vam bude važno, a ti @AnaStajdohar ljudska bižuterijo – napisala je devojka koja je samo jedna u moru onih koje su se osetile uvređenima.

– Onoliko koliko smatraš da onaj ko nije roditelj ne sme imati mišljenje o roditeljstvu, e isto toliko smatraj da onaj ko nije bankar ne sme imati mišljenje o bankarskim procedurama – napisala je jedna korisnica tvitera, sa čime se složila i jedna žena već ostvarena u ulozi majke:

Foto: Printscreen/Twitter

– Jao koliko jadno majko mila, na trenutak me bilo sramota i to što sam roditelj. Trebalo bi da se pokrene neka peticija da zaposleni u ekspozituri banke dobiju neki lep bonus za poštovanje protokola uprkos pritisku nabeđenog saksofoniste.

Budući da se predstavljaju kao oštri zagovornici “pravde” i morala, uprkos tome što u ovom slučaju ničija prava nisu narušena, Štajdoharovoj i Demonji bi bolje bilo da se pozabave učenjem lepog ponašanja, a ne da upućuju najgnusnije psovke i uvrede na račun ljudi koji pošteno rade svoj posao, a pogotovo ne na račun žena koje možda ne mogu da se ostvare u ulozi majki.

Piše: Teodora Radivojević

Jutjuber ponovo ŠOKIRA: Vređao je žrtve silovanja, a sad šalje UZNEMIRUJUĆE poruke ženama! (FOTO) 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

  1. Ja ipak mislim da je detetu trebalo omoguciti da udje u tolet, to je bar neka civilizacijska tekovina. Sta je trebalo, dozvoliti da dete dozivi traumu i uneredi se pred ljudima? Kunemo se u podrsku roditeljstvu, a dozvoljavamo da se ovo desava? Kud ide ovaj svet?

    Odgovori
  2. Pa u pravu je, Ana mislim, u retkim veoma retkim slucajevima je isto , u takodje redjim slucajevima je slicno, a u najvecoj v

    Odgovori

Ostavite komentar