Svetska ekskluziva iz najpouzdanijeg mogućeg izvora: PSŽ ponudio Mesiju ugovor, znaju se i detalji!

Zovu ga i igrači

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Francuski prvak PSŽ ponudio je Lionelu Mesiju ugovor na dve godine uz opciju produženja za dodatnu sezonu, navodi brazilski novinar Marselo Bešler, koji je prvi najavio odlazak Nejmara iz Barselone u Pariz.

U ekskluzivi za TNT Sports Brazil, on tvrdi da pariški klub želi iskoristiti činjenicu da će Mesi na kraju sezone biti slobodan igrač te da mu PSŽ nudi ono što nijedan drugi klub ne može ponuditi usled aktualne finansijske krize. Dodaje da iz Mesijevog okruženja ovu informaciju nisu želeli ni potvrditi ni negirati, već da su tek rekli da je on koncentrisan na sledeću utakmicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neki od igrača tima iz Pariza već su ranije komentarisali Mesijev mogući dolazak u klub. Nejmar je rekao da “mora igrati s Mesijem sledeće godine”, a Anhel Di Marija da ”bi bilo sjajno biti s njim u istoj ekipi”, te da mu je rekao ”da razmisli o vlastitoj sreći”. Pričao je o tome i Leandro Paredes koji je izjavio da će sportski direktor kluba Leonardo “pokušati uveriti Mesija da dođe”.

Mesi i Barselona u ovom su trenutku koncentrisani na pokušaj osvajanja naslova španskog prvaka. Barselona trenutno zauzima treće mesto La Ligine tabele s dva boda manje od vodećeg Atletiko Madrida, ali i s utakmicom manje od lidera poretka.

Najjednostavnija računica kazuje da će u slučaju svih šest pobeda do kraja sezone, Barselona osvojiti titulu. Bila bi to Mesijeva 11. u španskom prvenstvu.

Jutarnja transfer bomba: Ronaldu Juventusa preko glave, vraća se na mesto uspeha!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar