OBJEKTIV SAZNAJE

Obrt u slučaju ubistva penzionerke: Ćerka SRPSKOG POLITIČARA telo Majde (80) nije raskomadala

Zbog ugljenisanosti leša nalaz sa obdukcije je štur

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Insajder

Telo Majde Garović (80), za čije teško ubistvo se sudi Jeleni Špagović (26), ćerka bivšeg poslanika i funkcionera Saše Dujovića, u leto 2019. godine nije nađeno raskomadano, kako se spekulisalo, već spaljeno u jednom komadu, saznaje Objektiv.

Zbog ugljenisanosti leša nalaz sa obdukcije je štur, tako da je pitanje da li bi naknadno veštačenje uzroka i vremena smrti, kao i mehanizma nanošenja povreda, odgovorilo na ova pitanja. Više javno tužilaštvo, koje je preuzelo gonjenje Špagovićeve, predložilo je da veštačenje uradi Institut za sudsku medicinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U dokaznom postupku juče su svedočili bivši muž i dever okrivljene, Marko i Darko Špagović, koji su i prve komšije porodice Garović. Za pokojnu su obojica imali lepe reči. Darko je još potvrdio da je nekoliko puta od nje pozajmljivao novac, za šta mu nije uzimala kamatu, već je komšijski pomagala.

UŽAS kod Niša: Pronađeno telo muškarca u ataru sela

Marko je rekao da se 15. juna 2019, na dan kad se prema optužnici dogodilo ubistvo, Jelena ponašala normalno. Braća su potvrdila da je u vreme vrhunca bračne krize Jelena pokušala samoubistvo, zbog čega je završila na VMA.

Piše: K.K.

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 28. APRIL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar