ŠOKANTNE fotografije: Milova obožavateljka vređa ministarku Bratić i Joanikija – objavila i UMRLICU (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Ponižavajuće i degutantne slike ministarke Vesne Bratić i vladike Joanikija, koje je juče objavila izvjesna Milosava Crnogorka, juče su digle celu javnost Crne Gore na noge. Ovakav vid fotomontaža predstavlja još jedan vid fašističkog divljanja prema Srbima u Crnoj Gori.

Naime, izvesna Milosava Crnogorka ili kako joj stoji na Fejsbuk profilu Milosava Mika Vilotijević Vujović, svakodnevno deli slike sa Milom Đukanovićem i funkcionerima DPS-a, veličajući njihov lik i delo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/FacebookA predsedniku države Milu Đukanoviću je čak posvetila i stihove koji glase: ” Sa Lovćena vila kliče, uz tebe smo predsjedniče. Ne daj našu Crnu Goru, naopačke da prevrnu!!…”

Foto: Printscreen/Facebook

Takođe, na njenom profilu se još mogu videti i monstruozne fotomontaže potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministarke Bratić, a otišla je i toliko daleko da je objavila i umrlicu sa likom premijera Zdravka Krivokapića.

Foto: Printscreen/Facebook

Tužilaštvo i policija nisu reagovali iako je ova umrlica objavljena 23. marta, pa je Milosava Crnogorka imala podsticaj da nastavi da objavljuje monstrouzne karikatiure i fotomontaže, dok su se ljudi koji su objavljivali pozive za litije na društvenim mrežama pronalazili u rekordnom roku ili podsetimo kada je jedan mladić napisao komentar ispod članka o Veselinu Veljoviću, odmah je sproveden u Centar bezbednosti.



Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar