Đoković zabrinuo svoje navijače: Najavio je ono čega su se mnogi plašili!

Ako se ovo obistini, bliski nastavak teniske sezone bio bi daleko dosadniji za sve ljubitelje njegovog lika i dela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

Novak Đoković je iznenadio organizatore ATP turnira u Madridu, jer je ostavio otvorenu opciju da može da otkaže svoj nastup tamo ove sezone.

Najbolji teniser planete, uskoro i svih vremena (nadamo se) izgubio je u polufinalu ATP Beograda od Aslana Karaceva, posle čega je na konferenciji za medije govorio o predstojećim planovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„Čestitam Karacevu, odigrao je hrabro. Svaka mu čast, zaslužio je da pobedi. Bilo je mnogo uspona i padova. Imao sam i zdravstvenih problema u protekla dva dana. To ipak ne umanjuje njegove zasluge. U trećem setu sam većinu vremena igrao sa vrtoglavicom, bio sam zaista bolestan i imao sam protivnika koji me je pritiskao, bio je fenomenalan. Ovakvi porazi bole, ali srećan sam što sam bio tu sa porodicom“, rekao je Novak.

Tom prilikom postavljeno mu je i pitanje i o budućim turnirima, a prvi je Madrid.

„Ne znam, muka mi je od planiranja, umoran sam od toga, da budem iskren. Grend slemovi su mi i dalje najveći fokus“, rekao je Đoković.

Turnir u Madridu igra se od 1. do 9. maja. Novak je ispao u polufinalu Serbia opena, a Rafael Nadal je osvojio titulu u Barseloni, čime je napravio dobru podlogu za nastavak sezone na šljaci, ali se i malo primakao najboljem na planeti, koji i uprkos porazu nije izgubio nijedan bod, čak ih je i zaradio nekoliko desetina.

Legendarni Srbin isprozivao Marijana Vajdu: Slovak je glavni krivac za krah Novaka Đokovića na šljaci!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar