Posle prvog ovosezonskog gola u prvenstvu, mladi fudbaler hoće još: Rad se isplati, želim veću minutažu

Juče je "načeo" Subotičane u 38. minutu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

U 33. kolu Superlige Srbije, crno-beli su savladali ekipu Spartaka iz Subotice i golovima Lazara Pavlovića i Bibarsa Natha sa bele tačke.

Prvo poluvreme trener Partizana Aleksandar Stanojević je počeo sa četvoricom mladih igrača: Jovićem, Pavlovićem, Živkovićem i golmanom Popovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan od njih, Lazar Pavlović, doveo je Partizan u vođstvo.

„Bila je ovo veoma teška utakmica za nas posle polufinala Kupa u Novom Sadu. Bili smo malo umorni i ispražnjeni, ali zaslužili smo pobedu, jer smo bili smo bolji tokom čitave utakmice i stvarali mnogo šansi.“

Upravo si ti imao nekoliko šansi pre gola u 38. minutu?

„Prvo želim da kažem da sam srećan što sam dobio šansu da budem starter i uopšte igram utakmicu u konkurenciji odličnih igrača. Igrao sam utakmicu i protiv ekipe Mačve, takođe sam imao šansu, ali nisam postigao gol. Sada sam bio u pravo vreme na pravom mestu i, uz malo sreće, lopta je završila gde treba. Istina, imao sam još dve-tri propuštene prilike, ali sam siguran da će se radom, baš kao sada, sve isplatiti i doći na svoje mesto“, kaže Pavlović i dodaje:

„Ja se, lično, osećam super. Naravno da postoji želja da imam sve veću i veću minutažu, ali to je na šefu da kroz moj rad i zalaganje proceni kada je trenutak, baš kao juče”, rekao je za klupski sajt Partizana Lazar Pavlović, koji je u nedelju postigao prvi ovosezonski pogodak u prvenstvu.

Održan tajni sastanak u Ljutice Bogdana: Zvezda dala zvaničnu ponudu reprezentativcu Srbije!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar