Elma o borbi sa koronavirusom: Ćerki i meni je trebalo ČETIRI meseca da OZDRAVIMO!

Pevačica je prošla kroz depresivan i bolan period

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Elma Sinanović preležala je koronavirus tokom prošlog leta, zajedno sa svojom ćerkom.

Ona je otkrila da im je trebalo čak četiri meseca da potpuno ozdrave.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Hvala bogu, ozbiljnih tegoba sa zdravljem kod mene nije bilo. Malo me je omelo sve ovo oko korona virusa. Ćerka i ja smo se inficirale letos. Dosta smo se pazile i čuvale, ali na kraju smo se ipak zarazile. Proces ozdravljenja je trajao četiri meseca. Sada je sve kako treba”, kaže ona.

“Nakon preležane korone nisam smela u teretanu, ali se nadam da ću u skorije vreme moći bez ikakvih posledica da se vratim treniranju. Praktikujem brzo hodanje kako bih izgledala bolje i lepše se osećala. Tako izbacim stres i svu nepotrebnu negativnu energiju”, kaže Elma.

 

Pevačica je prošla kroz težak period kada joj je preminuo suprug, zbog čega je bila u depresiji čije posledice oseća i danas.

“Višak kilograma mi se stvorio u periodu kada mi je suprug preminuo. Nakupila sam se stresa i depresije. Jedva sam uspela da izađem iz svega toga, ali je ostavilo posledice na mene”, iskreno govori pevačica pa otkriva kako radi na gubljenju kilograma.

“Moram da priznam da i dalje muku mučim sa težinom, ali sam počela da vodim računa o ishrani kako bih što bolje izgledala na sceni. Jedem obrok salate, ribu, meso, voće i povrće kako bih bila fit. Nemam nikakav tajni recept, više gledam da jedem umereno i ono što je zdravo. Uspela sam da skinem osam kilograma, ali planiram još toliko. Iako je ovo značajan napredak za mene, moram da se trudim”.

Elma Sinanović oduševljena Noletovim LAPSUSOM: Napravio mi je REKLAMU, uvek ću mu pevati

Za kraj pevačica navodi da recept za zdrav i ispunjen život leži u psihi čoveka.

” Sve ide iz psihe. Veoma je bitno da imamo pozitivan stav koji sve menja. Važno je da gledamo stvari vedrije i pozitivnije, da se smejemo životu. Rad na sebi ima veliki uticaj i toga ljudi moraju biti svesni. Nije samo bitno otići i promeniti fizički izgled, moramo da se usavršavamo na svim poljima i u svakom segmentu”, zaključuje Sinanovićeva.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar