Milove “komite” ponovo prave SKANDAL: Sramotan transparent – mrze sve što je SRPSKO (FOTO)

Novi skandal u Crnoj Gori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/Youtube

I ove nedelje „komite“ su organizovale autokolone u više crnogorskih gradova, mada je posećenost značajno opala.

Međutim, skup je održan i u Glavnom gradu, a prvobitni protesti zbog najave izmene Odluke o kriterijumima sticanja državljanstva Crne Gore – pretvorili su se u otužan pokušaj antivladinih protesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, i ove nedelje su „komite“ uz pompezne najave „za jednu državu i jedan narod“ objavili kako voze automobile za odbranu Crne Gore, njenog građanskog i sekularnog karaktera.

Foto: Printscreen/Instagram

A kako ta ljubav izgleda jasno se vidi i na jednom od transparenata, čime je jasno otkriveno šta se krije iza ovih autokolona – mržnja prema svemu srpskom, prema verujućem narodu a u službi sadašnje opozicije i odbrane kriminala Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista.

Naime, očigledno inspirisan ogavnim „novinarskim“ tekstom na jednom „informativnom“ portalu, na protestu se našla poruka: „Ko potpiše sramni temeljni ugovor, od njega živo meso otpadalo“.



Izvor: Objektiv.rs, IN4S

Komentari (3)

  1. CG je bila i ostala Srpska, CG kao nacija ne postoji, vec samo kao Pleme, Srbija je imala mnogo plemena pre ujedinjenja, šopi,Vlasi,Crnogorci ,Dardani,Tribali itd itd... Malo više istorijskih činjenica manje milove politike pls.

    Odgovori
  2. Skandal je voljeti svoju zemlju? Stvarno? I, čisto da znate, nijedan Crnogorac, ali nijedan! ne mrzi Srbe, ni sve srpsko. Ali mrzimo da nam Srbija bude ovdje, a ne tamo gdje jeste!

    Odgovori

Ostavite komentar