Nataša za noć zaradi blizu 200.000 DINARA: Otkrila šta je vrhunac PERVERZIJE i kakve muškarce bira

Nataša za sebe kaže da nije prostitutka, već "poslovna žena koja prodaje svoje telo i umeće"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen/Youtube/Ilustracija

“Za veče mogu da zaradim i do 2.000 dolara. U početku je to bilo tri puta manje, ali sada, posle osam godina iskustva, ja imam premijum status i mogu da biram klijente i zarada mi je mnogo veća”, ispričala je Ruskinja Nataša (28) koja radi u Dubaiju.

Ruskinja Nataša (28) radi u Dubaiju. Ona, naime, prodaje svoje telo, a za sebe kaže da nije prostitutka. Za medije je ispričala svoju životnu priču te je istaknula da je ona “poslovna žena koja prodaje svoje telo i umeće” i da sav novac koji zaradi ulaže na berzi, a u tome joj pomažu i muškarci s kojima provodi noć.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nataša je tipična Ruskinja. Plava, vitka, lepa… i na moje veliko iznenađenje, bez imalo zadrške, otvoreno je pričala o sebi i svom životu.

Rođena je u Moskvi, završila je srednju medicinsku školu i u Dubai je došla da radi kao konobarica. U restoranu u kome je radila, upoznala je jednu ženu koja joj je predložila da “promeni posao”. U prvom momentu htela je da joj lupi šamar, ali se iskontrolisala i rekla joj da je to uopšte ne zanima. Ali posle osam meseci rada u restoranu, zarada od 34.000 dinara mesečno uz plaćen stan i hranu, nije joj bila dovoljna. U Moskvu nije želela da se vraća, pa je ipak odlučila da “promeni posao”.

Sofija (28) ŠOKIRALA Srbiju! Ona je ugledni psiholog i elitna PROSTITUTKA, hapšena sa Ajfonkom (FOT 

Kaže, tu noć, pred sastanak sa prvim klijentom, oka nije sklopila.

“Petsto dolara za noć, to su za mene bile ogromne pare koje bi rešile sve moje probleme. A opet, s druge strane, hiljadu pitanja – mene roditelji nisu vaspitali da budem takva, ja nisam takva… Zašto ja ovo radim? Kako mogu to da radim? Odvratna sam.”

Tog prvog puta ne želi ni da se seća.

Prvi put mi se povraćalo

“Taj prvi klijent je bio okej, nije se desilo ništa strašno, ali sam se ja osećala kao najobičnija jeftina krpa. Htela sam da povraćam, ali srećom on nije ništa primetio. Tri meseca nisam radila, ali kada mi je zatrebao novac i kada sam shvatila da za veče mogu da zaradim više nego za mesec dana konobarisanja, vratila sam se. Sa svakim sledećim klijentom bilo je sve lakše, ubedila sam sebe da je to samo posao.”

A da li joj je zaista bilo lakše?

“Uglavnom nisam imala problema. Jednom se desilo da je jedan klijent došao ljut i da je želeo da me skroz veže i da ne radi ništa, samo da me gleda kako ne mogu da se mrdnem. Jedan je želeo njega da vežem. Sve ostalo je bilo uglavnom normalno. Bilo je zahteva oko predigre ili donjeg veša, a vrhunac perverzije je analni se*s.”

Njeni, kako ih ona zove, klijenti, uglavnom su bogati Arapi kojima su bele žene, kako kaže, čista egzotika. U početku su se “najviše tražile” prirodne devojke, a sada se i to promenilo. Sada se traže devojke sa velikim, veštačkim grudima i usnama. Pa je Nataša i to promenila na sebi i zato sada ima, kako navodi, “premijum status”, koji joj granutuje i do 200.000 dinara za noć. Kaže, zato je i investirala u sebe.

Devojke iz Evrope najplaćenije

Sve ovo pričala je jako trezveno, smireno, bez emocija. Kao da ne priča o sebi, već o nekom drugom. Nekome ko nema mnogo veze sa njom i čiji je život, eto, tek neka tamo “zanimljiva” priča koju vredi onako usput ispričati.

Kada je upitana zašto to ne prestane da radi sada kada je zaradila dovoljno novca, samo mi je rekla:

“Ne mogu, jednostavno ovo je sada moj život i ja sam zadovoljna njime. I ne radi se samo o novcu, jer ja sada više ne znam ni šta bih mogla da radim, a da ovako zarađujem. Jednom kada uđete u ovaj posao, nema izlaska.”

Rekla mi je da nema dečka, jer do sada nije upoznala nikoga ko nije imao problem sa njenim poslom, a nikoga nije želela da laže.

Ispričala je i da su devojke iz Evrope najplaćenije, dok se najmanje “cene” Kineskinje, Indijke i Filipinke.

Majci je rekla šta radi, a ocu da radi kao stjuardesa. Redovno im šalje novac.

BONUS VIDEO:

Izvor: Žena.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar