OBJEKTIV SAZNAJE

Sofija (28) ŠOKIRALA Srbiju! Ona je ugledni psiholog i elitna PROSTITUTKA, hapšena sa Ajfonkom (FOTO)

Bila je jedna od devojaka koja je na zabavi u Bijeljini pružala seksualne usluge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Instagram

Sofija Gačić (28), prema profilima na jednoj društvenoj mreži psihoterapeut i internacionalni model, ista je devojka koja je prošle godine uhapšena sa starletom Tijanom Maksimović (28), poznatijom kao Tijana Ajfon, saznaje Objektiv.

Gačićeva i Maksimovićeva uhapšene su u akciji „Kristal”, kada je zbog prostitucije u međunarodnim razmerama uhapšeno nekoliko desetina ljudi. Oni su u Suvom Polju kraj Bijeljine organizovali i učestvovali u velikoj kokainskoj žurki sa orgijama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“ONA JE MOJA LEPOTA”

Prema prvom profilu, Gačićeva ima 28 godina i živi u Beogradu, a druži se i redovno obilazi beogradske restorane i splavove, između ostalih i sa Maksimovićevom.

Zajedničke slike iz provoda svojevremeno je na svom nalogu objavljivala Tijana Ajfon. Iz fotografija se vidi da su zajedno putovale u Pariz, gde su se ispred Ajfelovog tornja i fotografisale držeći se za ruke.

Foto: Printscreen

Kako izgleda, Tijana i Sofija bile su veoma bliske.

“Ona je moja lepota”, stoji u opisu jedne od zajedničkih slika Tijane sa Sofijom.

Iako su do hapšenja krajem maja prošle godine često objavljivane fotografije na kojima su dve devojke, posle akcije “Kristal” tragova prijateljstva više nema.

U drugom profilu Gačićeva je navela da je diplomirani master psihologije, koji održava kako pojedinačne, tako i grupne terapije, a pomaže i, kome je to potrebno, oko priprema ispita.

Ona je takođe u medijima poznata po mnogim kampanjama koje je radila za brendove svetskog kalibra, a u javnosti je povezivana sa mnogim poznatim muškarcima. Među njima najčešće su pominjani pevač Slobodan Radanović i sin muzičara Đorđa Balaševića Aleksa Balašević.

Piše: A. MOMČILOVIĆ – K. KAPISODA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 9. APRIL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. Kako , kako ? Pa čim je ugledaš odmah ti se digne..... raspoloženje, a posle prve seanse zakažeš odmah sledeću. I kad postaneš redovan predloži ti malo "dublju psihoanalizu", koja mnogo više košta ali posle koje ti nije dobro koliko ti je dobro. Preporučiš je prijateljima, oni dalje i eto ugleda (ili ti psihološkinje na glasu). Kapiraš ?

    Odgovori
  2. Sa 28 godina već postala ugledni paiholog?????? Po čijim to kriterijunima za nekoliko godina postaješ ugledni psiholog.... sramno!!

    Odgovori
  3. Milane, kad sam bio mlad stanovao sam kod jedne babe, 53 godina starija od mene. Baba hoće a ja neću, mnogo bre stara. Iznervirana stanodavka mi na kraju reče: sine zapamti jedno, rupa je rupa....Inače, elitne prostitutke vaćare samo imućne, naivne muškarce koji misle da će ih usrećiti a nisu imali moju bivšu gazdaricu da ih nauči o čemu se radi. Ja bih lično radije imao običnu, ružnu ženu . Neuporedivo su bolje od *elitnih* prostitutki a ne traže mnogo. Za razliku od *mrtvaca* trude se maksimalno pa jož pitaju: jel valjalo?

    Odgovori

Ostavite komentar